ΑΥΤΟΣ είναι ο κύριος ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στην Μπανγκόκ

Την βοήθεια της Ιντερπόλ ζήτησαν οι αρχές

ΑΥΤΟΣ είναι ο κύριος ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στην Μπανγκόκ

​Την φωτογραφία του κύριου ύποπτου της επίθεσης στην Μπανγκόκ κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 20 ανθρώπους, έχουν δώσει στην δημοσιότητα οι αρχές της Ταϊλάνδης!

Μάλιστα ζήτησαν και την βοήθεια της Ιντερπόλ, προκειμένου να τον βρουν. Ο άνδρας διακρίνεται στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

«Θα ζητήσουμε σήμερα την βοήθεια της Ιντερπόλ», δήλωσε ο Απισάρτ Σουριμπούνια, επικεφαλής της μονάδας της Ιντερπόλ στην Ταϊλάνδη.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει αν ο ύποπτος, ένας ξένος σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες εναντίον του, έχει ήδη εγκαταλείψει την χώρα.

Να σημειωθεί ακόμη ότι τουλάχιστον 10 άνθρωποι πιστεύεται ότι εμπλέκονται στην βομβιστική επίθεση.

Προηγουμένως η αστυνομία πίστευε ότι τουλάχιστον 3 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας ξένος, εμπλέκονταν στην επίθεση σε δημοφιλή ναό της πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

«Είναι ένα μεγάλο δίκτυο. Έγινε προετοιμασία στην οποία χρησιμοποιήθηκαν πολλοί άνθρωποι», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Σομιότ Πουμπανμουάνγκ σε δημοσιογράφους.

«Σε αυτούς εντάσσονται αυτοί που είχαν στηθεί στους δρόμους για να παρατηρούν, αυτοί που ετοίμασαν την βόμβα και αυτοί που βρισκόντουσαν εκεί και (...) αυτοί που ήξεραν τον δρόμο διαφυγής», σημείωσε.

«Θα πρέπει να εμπλέκονταν τουλάχιστον 10 άνθρωποι», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνδρας που σκό��πισε τον θάνατο στην Μπανγκόκ;-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top