Δεν είναι ταινία:Μετανάστες παλεύουν στα παράθυρα τρένων για μια θέση και ένα καλύτερο αύριο

Συγκλονιστικές εικόνες από τα Σκόπια

Δεν είναι ταινία:Μετανάστες παλεύουν στα παράθυρα τρένων για μια θέση και ένα καλύτερο αύριο

​"Μάχη" δίνουν καθημερινά οι χιλιάδες μετανάστες που καταφτάνουν στα Σκόπια, προκειμένου να επιβιβαστούν σε τρένα και να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του πρακτορείου APTN από το σιδηροδρομικό σταθμό της Γευγελής συγκλονίζουν καθώς, δείχνουν μετανάστες να σκαρφαλώνουν από τα παράθυρα σε τρένο, να σπρώχνονται και να επικρατεί πανικός την ώρα που η αμαξοστοιχία ετοιμάζεται να αποχωρήσει για τον προορισμό της.

Το κύμα των προσφύγων κατευθύνεται βόρεια, στην Σερβία όπου επίσης οι πρόσφυγες καταφεύγουν σε πάρκα και στην συνέχεια περνούν στην Ουγγαρία, με προορισμό την Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Την ίδια ώρα, δραματική είναι η κατάσταση και στην Ελλάδα με τους μετανάστες που φθάνουν καθημερινά στην χώρα, με την ελπίδα να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Το μεταναστευτικό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη, μετά την ελληνική κρίση και θα απασχολήσει περισσότερο τους Ευρωπαίους, δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ την Κυριακή στη γερμανική τηλεόραση. Η Γερμανίδα καγκελάριος τάχθηκε υπέρ μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής στο ��έμα της χορήγησης ασύλου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top