ΧΑΜΟΣ με μαμά που θηλάζει από τον ένα μαστό το γιο της και από τον άλλο τον φίλο του!- ΦΩΤΟ

Χαρακτηρίζει τα δύο αγόρια «αδέρφια εκ γάλακτος»

ΧΑΜΟΣ με μαμά που θηλάζει από τον ένα μαστό το γιο της και από τον άλλο τον φίλο του!- ΦΩΤΟ

​Σάλο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Mama Bean - Unconditional Attachment's Photos» στο facebook, στην οποία απαθανατίζεται μία μαμά να θηλάζει από τον έναν μαστό τον 16 μηνών γιο της (δεξιά στη φωτο) και από τον άλλο τον 18 μηνών φίλο του (αριστερά στη φωτο), όπως σημειώνει η ίδια.

Η Τζέσικα Αν Κολέτι από την Πενσιλβάνια χαρακτηρίζει τα δύο αγόρια «αδέρφια εκ γάλακτος» και εξηγεί ότι προσέχει τον γιο της φίλης της, όσο εκείνη δουλεύει και πως τους ταΐζει και τους δύο, εδώ και ένα χρόνο. «Υπάρχει τόσο μεγάλη αγάπη ανάμεσα σε αυτά τα αδέρφια εκ γάλακτος, είναι ένας ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα σε όλους μας» προσθέτει η ίδια.

θηλασμος.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευση προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. Άλλες μαμάδες έσπευσαν να την επιβραβεύσουν λέγοντας: «Αυτό είναι υπέροχο!» ή «Εάν αυτό ήταν περισσότερο αποδεκτό εμείς οι μαμάδες δεν είχαμε τόσο μεγάλη δυσκολία στο να κάνουμε πράγματα ή στο να δουλεύουμε». Ακόμη, μία άλλη χρήστης σχολίασε: «Εφόσον η φίλη της συμφωνεί με αυτό, τότε είναι εντάξει. Είναι σαν να έχεις δίδυμα...».

Ωστόσο, δεν έλειπαν και τα σχόλια που είχαν αντίθεση άποψη όπως: «Θα ήμουν αναστατωμένη εάν κάποια τάιζε τα μωρά μου, είμαι η μαμά τους και θα ένιωθα πολύ λάθος το να ταΐζω το μωρό ενός άλλου».

«Πιστεύω ότι ο θηλασμός είναι ένας ιερός δεσμός που πρέπει να μοιράζεται μόνο ανάμεσα σε μία μαμά και ένα μωρό. Πιστεύω ότι εάν θηλάζεις το μωρό ενός άλλου ξεπερνάς τα όρια. Εκτός και εάν στο έχουν ζητήσει. Αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρη για αυτό» σημείωσε μια άλλη μητέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top