ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Προτίμησε να πνιγεί η 20χρονη κόρη του παρά να την αγγίξουν οι ναυαγοσώστες!

Το περιστατικό που σόκαρε την αστυνομία του Ντουμπάι

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Προτίμησε να πνιγεί η 20χρονη κόρη του παρά να την αγγίξουν οι ναυαγοσώστες!

​Συγκλονίζει η είδηση ότι υπεύθυνος για το χαμό μίας 20χρονης κοπέλας από πνιγμό σε παραλία του Ντουμπάι, υπήρξε ο πατέρας της και η εμμονή του μαζί της. Ο Ασιάτης απαγόρευσε στους ναυαγοσώστες να την αγγίξουν, με αποτέλεσμα το κορίτσι να πνιγεί!

Το περιστατικό έγινε γνωστό σε συνέντευξη του αξιωματικού της αστυνομίας, Αχμέντ Μπούρκιμπα, στο Emirates247, κατά την οποία αναφέρθηκε στο συμβάν που τον συγκλόνισε κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του.

«Με σόκαρε όπως και πολλούς άλλους που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση. Ο Ασιάτης πατέρας πήρε τη γυναίκα και τα παιδιά του στην παραλία για πικνίκ. Τα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία όταν ξαφνικά η 20χρονη άρχισε να πνίγεται, ουρλιάζοντας για βοήθεια. Δύο άντρες ναυαγοσώστες, που βρίσκονταν στην παραλία, έσπευσαν να βοηθήσουν την 20χρονη αλλά ο πατέρας τους δεν επέτρεψε να την πλησιάσουν για να τη βοηθήσουν. Το εμπόδιο ήταν η πεποίθηση αυτού του πατέρα. Θεώρησε ότι αν αυτοί οι άνθρωποι αγγίξουν την κόρη του τότε θα την ατιμάσουν. Στέρησε τη ζωή της κόρης του» περιγράφει ο Αχμέντ Μπούρκιμπα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ψηλός και δυνατός άντρας είπε: «Προτιμώ την κόρη μου νεκρή από το να την αγγίξουν παράξενοι άντρες».
Μέχρι βέβαια να τον απομακρύνουν, η κοπέλα είχε πνιγεί. Αργότερα, ο πατέρας συνελήφθη για παρακώλυση της ομάδας διάσωσης.
«Πέθανε ενώ είχε την ευκαιρία να ζήσει ειδικά από τη στιγμή που οι ναυαγοσώστες ήταν τόσο κοντά της για να τη βγάλουν από το νερό» κατέληξε ο αξιωματικός της αστυνομίας.
Σημειώνεται πως στη συνέντευξη δεν γίνεται αναφορά για το πότε διαδραματίστηκε αυτή η τραγωδία, αλλά ως είδηση παραμένει σοκαριστική.
πηγή: Emirates247
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top