ΕΛΕΟΣ: Γονείς ΞΕΧΑΣΑΝ το παιδί τους σε εστιατόριο και πήγαν διακοπές

Τους πήρε 150 χλμ. για να συνειδητοποιήσουν τι είχαν κάνει

ΕΛΕΟΣ: Γονείς ΞΕΧΑΣΑΝ το παιδί τους σε εστιατόριο και πήγαν διακοπές

​Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η συμπεριφορά ενός ζευγαριού Γάλλων που έκανε διακοπές στην Κυανή Ακτή και… ξέχασε το τρίχρονο κοριτσάκι του σε ένα εστιατόριο, συνεχίζοντας το ταξίδι του.

Το ζευγάρι ταξίδευε στην Κυανή Ακτή, κάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τα τρία του παιδιά. Όμως μετά από μία στάση στην εθνική οδό, ξέχασαν σε εστιατόριο την μόλις τριών ετών κόρη τους!

Μάλιστα σηκώθηκαν και έφυγαν ατάραχοι, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και χρειάστηκε να κάνουν 150 χιλιόμετρα για να καταλάβουν τελικά ότι το κοριτσάκι δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι δεν το συνειδητοποίησαν καν από μόνοι τους, αλλά χρειάστηκε να ακούσουν μια ανακοίνωση της αστυνομίας στο ραδιόφωνο, ότι είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες ένα παιδί σε εστιατόριο, κοντά στην πόλη Λοριόλ στη νότια Γαλλία.

Το φοβισμένο κοριτσάκι το μόνο που κατάφερε να πει στους αστυνομικούς ήταν ότι είχε έναν αδελφό και μία αδελφή και ότι πήγαινε στη θάλασσα, αλλά ξαφνικά είδε το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει.

Με το που άκουσε το ζευγάρι την ανακοίνωση στο ραδιόφωνο, ειδοποίησε την αστυνομία ότι επιστρέφει για να παραλάβει το παιδί.

«Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω», τόνισε η αστυνομία για τους απίστευτους αυτούς γονείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top