ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ στις Μαλδίβες συντρίμμια του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines

Περίπου 2.000 μίλια μακριά από το νησί Ρεϊνιόν του Ινδικού Ωκεανού

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ στις Μαλδίβες συντρίμμια του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines

​Τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που ξεβράστηκαν στις Μαλδίβες, έρχονται να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για τη μοιραία πτήση του Boeing 777.

Ένας ντόπιος από το νησάκι Νόονου Ατόλ, κοινοποίησε στο facebook σχετικές φωτογραφίες και δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι τα συντρίμμια βρέθηκαν στις 31 Μαΐου. Πλέον οι έρευνες εστιάζονται στις Μαλδίβες, που απέχουν περίπου 2.000 μίλια από το νησί Ρεϊνιόν του Ινδικού Ωκεανού, στο οποίο ξεβράστηκε ένα τμήμα από το φτερό του αεροπλάνου.

Has-MH370-debris-washed-up-in-the-Maldives.jpg
Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως την ημέρα που εξαφανίστηκε το Boeing 777 με τους 236 επιβάτες, είδαν «ένα αεροπλάνο να πραγματοποιεί χαμηλή πτήση».

Resizer (1).jpg
Τα νέα ευρήματα ήδη έχουν περισυλλεγεί και εξετάζονται σε ειδικά εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι υπάλληλος αεροπορικής εταιρείας δήλωσε σε τοπική ιστοσελίδα ότι τα κομμάτια στις Μαλδίβες ενδέχεται να αλλάξουν τον προσανατολισμό των νέων ερευνών και πως αρχικά τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι συνάδελφοι του ισχυρίζονταν, βάσει των υπολογισμών τους, ότι αν το αεροπλάνο είχε πετάξει μέχρι να εξαντληθούν τα καύσιμά του, θα είχε πέσει στη συγκεκριμένη περιοχή.

πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top