ΑΥΤΟΣ είναι μπαμπάς: Ξύρισε το κεφάλι του και έκανε τατουάζ το εμφύτευμα ακοής της κόρης του

Συγκινεί ο τρόπος που της συμπαραστέκεται

ΑΥΤΟΣ είναι μπαμπάς: Ξύρισε το κεφάλι του και έκανε τατουάζ το εμφύτευμα ακοής της κόρης του

​Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η φωτογραφία που απεικονίζει ένα 6χρονο κορίτσι που φοράει κοχλιακό εμφύτευμα να κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος έχει κάνει τατουάζ του ίδιου εμφυτεύματος στο ξυρισμένο του κεφάλι, προκειμένου να στηρίξει την κόρη του.

Ο λόγος για την μικρή Charlotte Campbell, η οποία σε ηλικία 4 ετών, απέκτησε το πρώτο της εμφύτευμα και δύο χρόνια μετά το δεύτερο, ώστε να βελτιώσει κάπως την σχεδόν ανύπαρκτη ακοή της.

2B25B12B00000578-3187264-image-m-5_1438891466890.jpg

Ο πατέρας της μικρής, ο Alistair Campbell, από τη Νέα Ζηλανδία , μία μέρα πριν την επέμβαση, ξύρισε το κεφάλι του και αποκάλυψε το τατουάζ που έκανε για να μην αισθάνεται η μικρή άσχημα με τα εμφυτεύματα.

Εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας μάλιστα αναφέρει το γεγονός σε άρθρο της σημειώνοντας πως όταν το μικρό κορίτσι είδε το τατουάζ του πατέρα της, άρχισε να γελάει, το ακούμπησε και του είπε ότι είναι πολύ «cool».

Ο πατέρας της 6χρονης μιλώντας στην ίδια εφημερίδα εξήγησε πως θα μακρύνει τα μαλλιά του και πάλι αλλά είναι διατεθειμένος να ξυρίζει το κεφάλι του και να δείχνει το τατουάζ που «χτύπησε» για την κόρη του μόνο σε συγκεκριμένες περιστάσεις που εκείνη θα έχει ανάγκη να το βλέπει.

Η Charlotte διαγνώστηκε με ήπια ανεπάρκεια ακοής αλλά η οικογένεια ανακάλυψε τελικά πως ήταν κωφή από το αριστερό της αυτί και η κατάστασή της εμπόδιζε την ακοή και στο δεξί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top