Μετανάστης έφτασε πεζός από τη Γαλλία στη Βρετανία μέσω Μάγχης

Τελικά συνελήφθη

Μετανάστης έφτασε πεζός από τη Γαλλία στη Βρετανία μέσω Μάγχης

​Κατάφερε να ξεφύγει από όλους τους αστυνομικούς ελέγχους στη Γαλλία, περπάτησε τα σχεδόν 50 χιλιόμετρα της Μάγχης, ωστόσο τελικά συνελήφθη, φτάνοντας στη Μ. Βρετανία.

Ο λόγος ��ια ένα μετανάστη, ο οποίος τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη περπάτησε για πολλές ώρες και διέσχισε σχεδόν το σύνολο των 50 χλμ. της σήραγγας κάτω από τη Μάγχη και συνελήφθη από τις βρετανικές δυνάμεις της τάξης, κοντά στο Φολκστόουν, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε η εφημερίδα Nord Littoral και επιβεβαίωσε το Eurotunnel.

Η προσπάθεια αυτή "δεν είναι η πρώτη", σύμφωνα με το Eurotunnel, αφού μία ομάδα μεταναστών είχε επιχειρήσει να φθάσει πεζοπορώντας στην Αγγλία πριν από μερικά χρόνια.

"Το περιστατικό παραμένει εξαιρετικά σπάνιο. Είναι μία ποινική ενέργεια, παράνομη και πολύ επικίνδυνη για τον άνθρωπο", δήλωσε ένας εκπρόσωπος του ομίλου.

"Εκτός από τον σημαντικό κίνδυνο να τραυματιστεί από τα τρένα που διέρχονται με ταχύτητα 140-160 χλμ. την ώρα, έχασε τα πάντα διότι δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση ασύλου στην Αγγλία", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top