Παραλία ΜΟΝΟ για μουσουλμάνες στην Τσετσενία- ΒΙΝΤΕΟ

Ωστόσο δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτουν γυμνά σημεία του σώματος τους

​Μια παραλία μόνο για γυναίκες δημιουργήθηκε στην Τσετσενία, τη μουσουλμανική περιοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας που στο παρελθόν έχει αποτελέσει μέτωπο σφοδρών και πολύνεκρων συγκρούσεων μεταξύ του ρωσικού στρατού και αυτονομιστών ανταρτών.

Η παραλία βρίσκεται σε τουριστικό συγκρότημα κοντά στην πρωτεύουσα Γκρόζνι. Εκεί, οι μουσουλμάνες γυναίκες, οι οποίες έκοψαν μάλιστα και την κόκκινη κορδέλα στα εγκαίνια, μπορούν να δροσίζονται τηρώντας βέβαια αυστηρά τον ενδυματολογικό κώδικα. Κώδικα που τις υποχρεώνει να μην αποκαλύπτουν γυμνά σημεία του σώματός τους.

Οι περιορισμοί όμως αυτοί δεν τις εμποδίζουν να χαίρονται τον ήλιο και την θάλασσα. Η παραλία διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες ακόμη και θαλάσσιο ποδήλατο.

Γύρω από την παραλία έχει υψωθεί ένας φράχτης ύψους ενός μέτρου κι 82 εκατοστών για να μην τις βλέπουν οι άντρες.

Μετά από δυο καταστροφικούς πολέμου η Τσετσενία προσπαθεί να σταθεροποιηθεί. Ο ισχυρός της άντρας έχει επιβάλλει όμως ισλαμικούς κανόνες για τους κατοίκους, όπως η μαντίλα που υποχρεωτικά πρέπει να φορούν στο κεφάλι τους δημοσίως οι γυναίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top