ΕΞΑΛΛΟΙ δύο πρώην υπουργοί της Γαλλίας με πρωτοσέλιδο του Paris Match

Διέρρευσαν φωτογραφίες με στιγμές από τις διακοπές τους στην Αθήνα

ΕΞΑΛΛΟΙ δύο πρώην υπουργοί της Γαλλίας με πρωτοσέλιδο του Paris Match

Έξαλλη φαίνεται πως είναι η πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Αουρελί Φιλιπέτι, με τους υπεύθυνους του περιοδικού Paris Match, καθώς δημοσίευσαν φωτογραφία από τις διακοπές της στην Αθήνα με το σύντροφό της και πρώην υπουργό Οικονομικών, Αρνό Μοντεμπούρ.

tjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjktjky.jpg
Στο πρωτοσέλιδο βλέπουμε εκείνον ξαπλωμένο και τη 42χρονη εγκυμονούσα όρθια με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που αναδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Για εκείνους που δεν το γνωρίζουν, η Φιλιπέτι κυοφορεί το δεύτερο παιδί της.

Η φωτογραφία τους αυτή που τιτλοφορείται ως εξής: "Η ιστορία αγάπης συνεχίζεται και σύντομα έρχεται το μωρό", τους έκανε αμφότερους έξαλλους, καθώς θεώρησαν ότι παραβιάστηκε η προσωπική τους ζωή. «Αυτές οι φωτογραφίες είναι κλεμμένες, είναι τρομακτικό, μας παρακολουθούν» δήλωσε εξοργισμένη η Φιλιπέτι, συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για «επίθεση στη γυναικεία αξιοπρέπεια». Ακόμα, παρατήρησε πως το ε�� λόγω εξώφυλλο αποτελεί μια «προσπάθεια να μετατραπούν τα πολιτικά αξιώματα σε σόου και να διαβρωθεί η αξιοπιστία τους».

Η σχέση των δύο πολιτικών αποτελούσε μυστικό μέχρι την απόλυση του Μοντεμπούρ από την κυβέρνηση Ολάντ, εξαιτίας της κριτικής που άσκησε ο πρώην υπουργός στον Γάλλο πρόεδρο. Τότε η Φιλιπέτι είχε υποβάλει την παραίτησή της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Έκτοτε, ο έρωτάς τους μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media κι έχει ιδιαίτερη απήχηση στο γαλλικό αναγνωστικό κοινό.
fkjfgjkg.jpg
Να σημειώσουμε ότι ο Μοντεμπούρ που θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα για τους Σοσιαλιστές, είχε μια αρκετά... ζωηρή προσωπική ζωή, διατηρώντας σχέσεις στο παρελθόν με παρουσιάστριες και ηθοποιούς, ενώ η Φιλιπέτι συζούσε με τον διάσημο οικονομολόγο Τομά Πικετί.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top