Αστυνομικός σκοτώνει εν ψυχρώ οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια ελέγχου (βίντεο)

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Αστυνομικός σκοτώνει εν ψυχρώ οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια ελέγχου (βίντεο)

​Άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τις ΗΠΑ με θύμα έναν Αφροαμερικανό ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ελέγχου και πέθανε.

Όλα συνέβησαν στο Σινσινάτι στο Οχάιο, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 43χρονο Σάμιουελ Ντιμπός. Ο αστυνομικός Ρει Τένσινγκ προσέγγισε το αυτοκίνητο και ζήτησε επανειλημμένως από τον οδηγό να του δώσει το δίπλωμα του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αστυνομικού κάποια στιγμή εκείνος έβαλε μπρος το αυτοκίνητο με σκοπό να τον παρασύρει… Τότε ο αστυνομικός για να αμυνθεί, όπως λέει, τον πυροβόλησε.

Φαίνεται, ωστόσο, πως δεν κατάφερε να πείσει τον εισαγγελέα ο οποίος απηύθυνε κατηγορίες δολοφονίας σε βάρος του αστυνομικού.

«Είναι η πιο δολοφονική πράξη από αστυνομικό που έχω δει. Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για φόνο. Το θύμα δεν προσπάθησε να παρασύρει τον αστυνομικό. Αν δει κάποιος το βίντεο υπάρχει μια αργή κίνηση του αυτοκινήτου όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένα πιστόλι και ο 43χρονος πυροβολείτε στο κεφάλι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top