Μετά θάνατον χουνέρι: Άφησε 10 εκατ. δολάρια στην κάθε κόρη του υπό περίεργους όρους

Στην εν διαστάσει σύζυγο του δεν έγραψε τίποτα

​«Freak control» φαίνεται πως ήταν ένας 77χρονος πολυεκατομμυριούχος μεγιστάνας από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος φαίνεται πως ήθελε ακόμα και από τον… τάφο να ελέγχει τις ζωές των παιδιών του!

Τι εννοούμε; Ο Μορίς Λαμπόζ, ο οποίος πέθανε πριν λίγες μέρες, αποφάσισε ότι οι κόρες του Μαρλένα (21 ετών) και Βικτόρια (17 ετών), θα κληρονομήσουν 10 εκατομμύρια δολάρια η κάθε μια, όταν γίνουν 35 ετών.

Ωστόσο, εξασφάλισε ότι θα είναι σε θέση να πάρουν κάποια χρήματα τύπου μπόνους εάν καταφέρουν να φοιτήσουν σε ένα καλό πανεπιστήμιο, να παντρευτούν, να βρουν καλές δουλειές και να μην αποκτήσουν παιδιά εκτός γάμου!

tdy_tren_father_150727.jpg
Έτσι, οι κόρες του θα μπορούσαν να αποκτήσουν μισό εκατομμύριο δολάρια αν παντρευτούν πριν από τα 35, με την προϋπόθεση οι σύζυγοι τους θα υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν πως δεν θα αγγίξουν τα χρήματα!

Επιπλέον θα πάρουν 750.000 δολάρια, εφόσον αποφοιτήσουν από καλό πανεπιστήμιο, ενώ φρόντισε να μην αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα για αυτό και σε πέντε χρόνια θα παίρνουν μια ετήσια πληρωμή που θα φτάνει τρεις φορές το εισόδημα τους.

Η σύζυγός του δεν συμπεριλαμβάνεται πουθενά στη δι��θήκη και η ίδια δήλωσε ότι σχεδιάζει να κινηθεί νομικά. Ο ίδιος στη διαθήκη του, ανέφερε ότι την άφησε εκτός διαθήκης επικαλούμενος «συμφωνία μεταξύ του ζευγαριού», η οποία περιορίζει τα δικαιώματά της.

εξω.jpg
Αν οι κόρες του κάνουν παιδιά και δεν εργάζονται έξω από το σπίτι, οι διαχειριστές θα δίνουν στην κάθε μια το 3% της αξίας του καταπιστεύματος, κάθε 1η του Γενάρη. Ωστόσο, ο ίδιος ορίζει ότι τα χρήματα αυτά είναι μόνο για παιδ�� που έχει γεννηθεί μέσα σε γάμο.

Ο δικηγόρος του είπε: «Δεν βλέπετε να συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά, αλλά συμβαίνουν. Οι άνθρωποι το κάνουν επειδή νομίζουν ότι είναι για το καλό των παιδιών τους».

Να σημειωθεί ότι η περιουσία του υπολογίζεται στα 37 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top