ΑΝ είναι ΔΥΝΑΤΟΝ: Τα «έφτιαξε» με τον 12χρονο γιο της φίλης της και γέννησε το παιδί του

Τον ερωτεύτηκε όταν τον πήγαινε στο σχολείο μαζί με την κόρη της

ΑΝ είναι ΔΥΝΑΤΟΝ: Τα «έφτιαξε» με τον 12χρονο γιο της φίλης της και γέννησε το παιδί του

​Μεγάλωσε απότομα ένας 12χρονος από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς απέκτησε ένα κοριτσάκι με την… «κολλητή» της μητέρας του!

Η 40χρονη γυναίκα άρχισε να αποκτά συναισθήματα για τον ανήλικο, όταν τον πήγαινε καθημερινά στο σχολείο μαζί με την κόρη της! Εκείνη τον παρέσυρε και οι δύο τους έγιναν ζευγάρι… Μάλιστα, όπως στην συνέχεια ομολόγησε έκαναν σεξ μια φορά την εβδομάδα για περίοδο πέντε μηνών χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις.

2ADF119200000578-0-image-a-14_1437974641961.jpg
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, τον περασμένο Μάϊο, να έλθει στον κόσμο η κόρη τους, με τη μητέρα του 12χρονου και καλύτερή της φίλη να την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, αγνοώντας πως πατέρας του παιδιού ήταν ο γιος της.

Η γυναίκα δικάστηκε για επίμονη σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 16 ετών στο Victoria County Court, με τον δικαστή να της λέει: «Αποτύχατε να αναγνωρίσετε πως τα συναισθήματά σας για το αγόρια ήταν εντελώς ανάρμοστα. Ξεκινήσατε και συνεχίσατε μια καταχρηστική σεξουαλική σχέση. Η μητέρα του περιέγραψε πως του πήρατε την παιδικότητα και του δημιουργήσατε δυσκολίες καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί στην πατρότητα και σε ��,τι του είχε συμβεί».

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και έξι ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top