ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ με τον λόρδο της Βρετανίας: φοράει το κόκκινο σουτιέν της ιερόδουλης και καπνίζει!

Δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο προς το παρόν

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ με τον λόρδο της Βρετανίας: φοράει το κόκκινο σουτιέν της ιερόδουλης και καπνίζει!

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες και το «καυτό» βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Sun με τον Βρετανό αναπληρωτή Πρόεδρο της Βουλής των Λόρδων να κάνει χρήση κοκαΐνης και να συμμετέχει σε όργια με ιερόδουλες, τώρα έρχονται νέα ντοκουμέντα!

lo-7.jpg
Φορώντας ένα πορτοκαλί σουτιέν μιας ιερόδουλης και ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής των Λόρδων απολαμβάνει το τσιγάρο του καθισμένος σε μια πολυθρόνα.

lo-6_1.jpg
Σε μια άλλη φωτογραφία απεικονίζεται και η επιταγή των 200 λιρών που ο 69χρονος Τζον Μπάτιφαντ Σιούελ -με μισθό 82,525 λιρών- έδωσε στις ιερόδουλες μετά το πάρτι οργίων που διοργάνωσε στο διαμέρισμα του στο Λονδίνο.

lo-1_6.jpg
Ο 69χρονος παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών και δυο υιοθετημένων, βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας μετά το βίντεο-σοκ που η βρετανική εφημερίδα έδωσε στη δημοσιότητα.

Να σημειωθεί ότι ο Σιούελ δεν έχει προς το παρόν κάνει κανένα σχόλιο. Η βαρόνη Φράνσις Ντ΄Σούζα, πρόεδρος της άνω Βουλής, δήλωσε ότι ο Σιούελ αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας αστυνομικής έρευνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top