ΔΕΙΤΕ τον Ομπάμα να χορεύει παραδοσιακούς χορούς της Αιθιοπίας!

Ξεδίπλωσε τις χορευτικές του ικανότητες και αποθεώθηκε από τους προσκεκλημένους

ΔΕΙΤΕ τον Ομπάμα να χορεύει παραδοσιακούς χορούς της Αιθιοπίας!

​Συνεχίζει το ταξίδι του στην Αφρική ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Βρίσκεται στην Αιθιοπία μετά την επίσκεψη του στην πατρίδα του πάτερα του την Κένυα όπου χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και συγκεκριμένα τον δημοφιλή παραδοσιακό χορό Λιπάλα.

Στο επίσημο δείπνο προς τιμή του στο Ναϊρόμπι, με οικοδεσπότη τον κενυάτη πρόεδρο και τη σύζυγο του, ο Μπαράκ Ομπάμα ξεδίπλωσε τις χορευτικές του ικανότητες και αποθεώθηκε από τους προσκεκλημένους.

Ο αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται ήδη στην Αιθιοπία και κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της χώρας, ο Ομπάμα κατέστησε σαφή την ανάγκη να δοθεί στους πολιτικούς αντιπάλους η δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα. Σε αυτή τη βάση υπερασπίστηκε επίσης την απόφασή του να ταξιδέψει στην Αιθιοπία, δίνοντας επίσης το παράδειγμα της προσέγγισης ΗΠΑ - Κίνας, μίας ακόμη χώρας με σοβαρά ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας προσπάθησε να υπερασπιστεί τη δέσμευση της χώρας του στις αρχές της δημοκρατίας ενώ στο θέμα της κράτησης και φυλάκισης δημοσιογράφων, αρκέστηκε να απαντήσει πως η χώρα έχει ανάγκη από ηθική δημοσιογραφία και όχι ρεπόρτερ που συνεργάζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top