Καταλαβαίνουν ότι η γυναίκα μπροστά τους στο γήπεδο κερατώνει τον άνδρα της και... του το λένε!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Καταλαβαίνουν ότι η γυναίκα μπροστά τους στο γήπεδο κερατώνει τον άνδρα της και... του το λένε!

​Ξινή βγήκε σε μια γυναίκα η επίσκεψη μαζί με τον άντρα της στο γήπεδο αφού εκείνος μετά από αυτό έμαθε ότι τον… απατάει και μάλιστα από δύο άγνωστες!

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα μπέιζμπολ των Atlanta Braves ενάντια στους Los Angeles Dodgers… Πίσω από το ζευγάρι κάθονταν οι δύο αδελφές «ντεντέκτιβ», οι Ντελένα και η Μπριν Χίνσον!

Κάποια στιγμή, οι νεαρές παρατήρησαν ότι η σύζυγος έστελνε πονηρά και πολύ ερωτικά μηνύματα προς έναν αριθμό τηλεφώνου που είχε αποθηκεύσει στο κινητό της ως «Νάνσυ».

kinito2_0.jpg
Αυτό ήταν αρκετό για να τις πονηρέψει και να φωτογραφίσουν με τα κινητά τους τα μηνύματα που έστελνε εκείνη. Τότε ήταν που έπιασαν και «λαβράκι», καθώς κάποια στιγμή αναφέρθηκε στη «Νάνσυ» ως Μαρκ Άλεν γράφοντας: «Αγάπη μου... Μαρκ Αλεν, Σ' αγαπώ πολύ».

kinito6.jpg
Μάλιστα, όσο η γυναίκα μιλούσε με τον εραστή της είχε αγκαλιά τον σύζυγο της… Οι νεαρές αποφασισμένες να αποδώσουν δικαιοσύνη, ανέβασαν τις φωτογραφίες με τα «καυτά» μηνύματα στο Twitter, ποστάροντας και μια φωτογραφία του ζευγαριού.

kinito7_0.jpg
«Η γυναίκα σας, σας απατά. Κοιτάξτε τα μηνύματα στο κινητό της που έρχονται ως Νάνσυ. Στην πραγματικότητα ανήκουν σε άνδρα το όνομα του οποίου είναι Μάρκ Αλεν. Τα έχω βγάλει όλα φωτογραφίες στο κινητό μου», έγραφαν στη λεζάντα των φωτογραφιών και έδιναν και τα κινητά τους για να μπορέσει να τις καλέσει ο απατημένος σύζυγος. «Συγνώμη, σκέφτηκα απλά ότι θα έπρεπε να το γνωρίζετε», κατέληγαν.

kinito3_1.jpg
Σύμφωνα με τα κορίτσια, ο απατημένος σύζυγος είδε τις φωτογραφίες και επικοινώνησε μαζί τους για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top