Μπερλουσκόνι: Ο Πούτιν ήθελε να με κάνει υπουργό Οικονομικών του

Θα αλλάξει το όνομα του κόμματός του

Μπερλουσκόνι: Ο Πούτιν ήθελε να με κάνει υπουργό Οικονομικών του

​Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά. Δεν τον έφταναν τα αξιώματα εντός της χώρας του φαίνεται πως εποφθαλμιά θέσεις κλειδιά και στο εξωτερικό.

«Τα τελευταία νέα του Μπερλουσκόνι: «Το μέλλον μου; Θα γίνω υπουργός για τον φίλο μου Πούτιν”» είναι ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας La Stampa, που δημοσιεύει συνομιλίες του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού με βουλευτές του κόμματος του σε εστιατόριο της ιταλικής πρωτεύουσας με συνδαιτημόνα τη νεαρή αρραβωνιαστικιά του Φραντσεσκα Πασκάλε.

«Για σκεφθείτε, στην Ιταλία με βάζουν στο περιθώριο, ενώ ο Πούτιν μου είπε ότι θα ήταν έτοιμος να μου δώσει τη ρωσική υπηκοότητα και να μου παραδώσει την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών» δήλωσε υπερήφανα ο πρώην Καβαλιέρε ο οποίος πριν από μερικούς μήνες αθωώθηκε πανηγυρικά από το Ανώτατο δικαστήριο της Ρώμης από τις κατηγορίες συνέργειας σε προαγωγή ανηλίκων στην πορνεία και κατάχρησης εξουσίας. Τα διάσημα μπουνγκα μπουνγκα πάρτι του με νεαρές καλλονές στη πολυτελή βίλλα του στο Αρκορε δεν τον οδήγησαν στη φυλακή. Τώρα πλέον διατρανώνει την αθωότητα του. «Έχω προσεγγίσει την αγιότητα, δεν ευθύνομαι πλέον για αμαρτίες αλλά ούτε και για αμαρτωλές σκέψεις» δήλωσε ο ίδιος.

Όσο για τη σχέση του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι γνωστό ότι τους συνδέει μια δυνατή φιλία. Είναι όμως τόσο δυνατή που να του χαριστεί ένας ρωσικός υπουργικός θώκος; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι ότι πριν από περίπου εάν μήνα συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ λέγεται πως πέρασαν και ένα Σαββατοκύριακο μαζί στη Σιβηρία.

Προς το παρόν πάντως, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στον πολιτικό στίβο της χώρας του και μάλιστα σκέφτεται να αλλάξει το όνομα του κόμματός του από Φόρτσα Ιτάλια σε Αλτρα Ιταλια δηλ. Άλλη Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top