ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ουρλιάζει και χτυπάει το μόλις 19 ημερών μωρό της- Ο πατέρας το βιντεοσκοπεί

Προσπαθεί να πείσει και μια ανήλικη να επιτεθεί στο νεογέννητο

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Ουρλιάζει και χτυπάει το μόλις 19 ημερών μωρό της- Ο πατέρας το βιντεοσκοπεί

​Οργή, θυμό και αγανάκτηση μπορεί να νιώσει κάποιος βλέποντας το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο την Τετάρτη και δείχνει την κακοποίηση ενός νεογέννητου από την ίδια του τη… μητέρα!

Πρόκειται για τον μόλις 19 ημερών Κρίστιαν, ο οποίος αντί να δέχεται τα χάδια της μητέρα του… σπαράζει στο κλάμα, όταν η γυναίκα από το Μέμφις των ΗΠΑ τον πετάει στο πάτωμα, τον χτυπάει και τον σπρώχνει.

Μάλιστα, όταν εκείνη άρχισε χτυπάει το μωράκι, ούρλιαζε και προσπαθούσε να πείσει ένα μικρό κοριτσάκι να το χτυπήσει κι αυτό.

Ωστόσο, το πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του δεν κάνει τίποτα για να το βοηθήσει… αλλά βιντεοσκοπεί τη φρικιαστική επίθεση, λέγοντας «Δεν έχω εγώ σχέση με αυτό».

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα, την οποία παρέπεμψε για ψυχιατρική εξέταση και έδωσε την προσωρινή κηδεμονία του μικρούλη στη γιαγιά του.

Ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι βιντεοσκοπούσε, διότι φοβόταν υπερβολικά να παρέμβει ενώ η γυναίκα του είχε αυτό το «σχιζοφρενικό επεισόδιο».

«Ήθελα να απλώσω τα χέρια μου πάνω της, αλλά αυτό θα με έστελνε στη φυλακή και το παιδί μου πάλι θα ήταν μαζί τους» πρόσθεσε, υποστηρίζοντας πως τράβηξε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Το μωράκι, πάντως, παρά το μαρτύριο που πέρασε είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top