ΘΛΙΒΕΡΟ: νεαρό ζευγάρι ζει σε μοτέλ και κάνει χρήση ηρωίνης τουλάχιστον 6 φορές την μέρα!

Έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι

ΘΛΙΒΕΡΟ: νεαρό ζευγάρι ζει σε μοτέλ και κάνει χρήση ηρωίνης τουλάχιστον 6 φορές την μέρα!

​Μια σοκαριστική συνέντευξη έδωσε ένα νεαρό ζευγάρι από τις ΗΠΑ, το οποίο κάνει καθημερινά χρήση ηρωίνης και περιγράφει την θλιβερή καθημερινότητά του!

«Χωρίς αμφιβολία, είμαι απολύτως εξαρτημένη από την ηρωίνη», λέει η νεαρή Πέγκυ η οποία αποκαλύπτει στην κάμερα ότι «τρυπιέται» τουλάχιστον έξι φορές καθημερινά. Η 21χρονη ζει σε ένα άθλιο δωμάτιο ενός μοτέλ, μαζί με το αγόρι της, τον Μπράντον επίσης ηρωινομανή.

fdhtfyjity.jpg
Οι κάμερες της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής «Dr Phill», κατέγραψαν μια ημέρα του παραπάνω ζευγαριού που ζει γύρω από τον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών.

Στο στούντιο, παρακολουθούσαν το βίντεο συγκλονισμένοι οι γονείς της κοπέλας!

fsghartjutujh.jpg
Η 21χρονη, αναφέρει στο βίντεο ότι έχει δοκιμάσει μια σειρά από ναρκωτικά, από έκσταση μέχρι μαριχουάνα και πως της αρέσει η ηρωίνη για τη χαλαρώνει.

«Είμαι έτοιμη για την ημέρα. Πιο ήρεμη, αισθάνομαι φυσιολογικά», λέει δευτερόλεπτα αφότου πήρε τη δόση της, ενώ δείχνουν στην κάμερα μια σακούλα γεμάτη με χρησιμοποιημένες σύριγγες.

«Είναι περίπου 400-500 σύριγγες εδώ μέσα…», λέει ο Μπράντον. Η 21χρονη, στη συνέχεια, αναφέρει ότι αν δεν πάρει ναρκωτικά για ένα 24ωρο, αισθάνεται ναυτία, έχει διάρροια, έντονη εφίδρωση… Όσο για τη μητέρα της 21χρονης, δήλωσε τρομοκρατημένη μετά το τέλος της προβολής του βίντεο.

dsghfgh.jpg
«Θέλω να τον κλωτσήσω (σ.σ. τον Μπράντον). Μου σπαράζει την καρδιά αυτό που είδα, γιατί ποτέ μου δεν ήμουν κοντά σε ναρκωτικά, δεν έχω δει ηρωίνη», λέει ο πατέρας της Πέγκυς.

Το νεαρό ζευγάρι, φαίνεται στην κάμερα να προμηθεύεται ουσίες, ενώ τους απασχολεί έντονα η εξεύρεση πόρων. Σε ένα από τα πλάνα, ο νεαρός κρατά κοσμήματα στα χέρια του τα οποία σκοπεύει να πουλήσει για λίγα δολάρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top