Έχει καρκίνο και γράφει κάρτες για να τις διαβάσει μεγαλώνοντας η κόρη της

Για να είναι «κοντά» της στις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές της

Έχει καρκίνο και γράφει κάρτες για να τις διαβάσει μεγαλώνοντας η κόρη της

​Η ιστορία της Χέθερ Μακ Μανάμι είναι από αυτές που διαβάζοντας την σε κάνει να αναθεωρείς σχετικά με το τι είναι σημαντικό στη ζωή…

Heather-McManamy (1).jpg
Η ζωή της κυλούσε όμορφα… Έχει βρει τον άντρα της ζωή της, με τον οποίο είναι μαζί 13 χρόνια. Παντρεύτηκαν και πριν τέσσερα χρόνια η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους!

Όλα άλλαξαν, πριν από δύο χρόνια, όταν η 35χρονη διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού… Ο καρκίνος εξαπλώθηκε παντού και τον Αύγουστο του 2014 χαρακτηρίστηκε ασθενής τελικού σταδίου…

Heather-McManamy.jpg
Τότε ήταν που άρχισε να φαντάζεται την οικογένεια της χωρίς αυτήν… Αποφάσισε, λοιπόν, να είναι κοντά στον σύζυγο της και τη μικρούλα Μπριάνα με τον δικό της τρόπο!

«Βρίσκομαι στον τέταρτο κύκλο χημειοθεραπείας, σε σύνολο εννέα. Έχω καρκίνο παντού. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι παρούσα στη ζωή του άνδρα και της κόρης μου. Ακόμα ελπίζω, δεν είμαι έτοιμη να πω «αντίο». Είναι πολύ επώδυνο για μένα να ξέρω πως θα στεναχωρηθούν κι εγώ δεν θα είμαι εδώ να τους παρηγορήσω» αναφέρει.

wicren2.jpg
Ξεκίνησε να γράφει κάρτες για να τις διαβάζει η κόρη της καθώς θα μεγαλώνει… Το ίδιο έκανε και για τον άντρα της! Μέσα από λίγες γραμμές προσπαθεί να στηρίξει τα δυο πιο αγαπημένα της πρόσωπα, να τα συμβουλεύσει, να τα ενθαρρύνει και να «βιώσει» τα πάντα μαζί τους!

«Σκέφτομαι πώς να είμαι παρούσα σε όλα αυτά που στην πραγματικότητα θα χάσω. Δεν μου αρέσει καθόλου που θα τα χάσω, δεν θέλω τίποτα να χάνω, είμαι πάντα η τελευταία που φεύγει από το πάρτι», προσθέτει.

wicren4.jpg
Η ίδια μέχρι στιγμής έχει γράψει περισσότερες από 40 κάρτες στις οποίες γράφει ευχές για το γάμο της κόρης της, για την αποφοίτηση της, συμβουλές για τη ζωή της και αστεία για να της φτιάχνει τη μέρα.

wicren1.jpg
«Με τον άνδρα μου είμαστε μαζί για 13 χρόνια και έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση. Στη Μπρι βλέπω την προσωποποίηση της αγάπης μας. Μεγάλωσε με την καρκινοπαθή μαμά της αλλά είναι χαρούμενη και αστεία. Της αρέσει να χορεύει, είναι ιδιαίτερη, ένα ξεχωριστό παιδί που νοιάζεται για τους άλλους. Δεν με απασχολεί τι θα κάνει στη ζωή της, θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένη. Η ζωή είναι μικρή, αν είναι αληθινή με τον εαυτό της, όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top