Η τελευταία selfie πριν από την τραγωδία στην Τουρκία: σκοτώθηκαν μετά από αυτή την φωτογραφία!

Στην φονική επίθεση

Η τελευταία selfie πριν από την τραγωδία στην Τουρκία: σκοτώθηκαν μετά από αυτή την φωτογραφία!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η τελευταία selfie μιας παρέας παιδιών, τα οποία λίγο μετά την λήψη της φωτογραφίας σκοτώθηκαν από την φονική επίθεση καμικάζι στην Τουρκία!

surucsos.jpg
Οι πρώτες ενδείξεις που προκύπτουν από την έρευνα για την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στην τουρκική πόλη Σουρούτς κοντά στα σύνορα με τη Συρία και η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 27 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσοτέρων από 100, παραπέμπουν σε έργο του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσαν στο Reuters δύο υψηλόβαθμοι τούρκοι αξιωματούχοι.

«Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε επίθεση αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους», δήλωσε στο Reuters ένας αξιωματούχος ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Nα σημειωθεί ότι η επίθεση σημειώθηκε στον κήπο ενός πολιτιστικού κέντρου στην καρδιά αυτής της πόλης που βρίσκεται απέναντι από τη συριακή πόλη Κομπάνι απ' όπου οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκδιώχθηκαν στα τέλη Ιουνίου από τις κουρδικές δυνάμεις έπειτα από σφοδρές συγκρούσεις.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λίγο αργότερα, επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε και στο γειτονικό Κομπάνι με αποτέλεσμα να σκοτ��θούν δύο άνθρωποι.

«Καμικάζι ανατίναξε το παγιδευμένο αυτοκίνητό του σε σημείο ελέγχου στο νότιο Κομπάνι. Δύο κούρδοι μαχητές σκοτώθηκαν από την έκρηξη», δήλωσε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top