Ξέχασαν την 2χρονη ανιψιά τους μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια ενώ είχε καύσωνα

Την πήρε η γιαγιά της

​Η Σάρα Οροπέζα βρισκόταν στο κατάστημά της στο Κ��νσας των ΗΠΑ όταν μια συνάδελφός της όρμησε μέσα φωνάζοντας για βοήθεια καθώς είχε βρει ένα κοριτσάκι κλεισμένο σε αυτοκίνητο ενώ το θερμόμετρο έδειχνε σχεδόν 38 βαθμούς.

Η γυναίκα επιχείρησε να παραβιάσει κάποια πόρτα του αυτοκινήτου για να βγάλει έξω το κορίτσι αλλά δεν τα κατάφερε. Μια άλλη οδηγός έφερε ένα κατσαβίδι από το αυτοκίνητό της και προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο αλλά μάταια… το παράθυρο δεν έσπασε!

Τότε κάποιος της έδωσε έναν γρύλο και με αυτόν προσπαθούσε για ώρα να σπάσει το παράθυρο. Το γυαλί ράγισε και τότε κάποιος άλλος της έδωσε έναν κοτσαδόρο. Με αυτόν κατάφερε να σπάσει το παράθυρο και να βγάλει το μόλις δύο χρονών κοριτσάκι από το αυτοκίνητο.

Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο και η αστυνομία. Ένας αστυνομικός πήγε να αγοράσει πάνες γιατί δεν υπήρχαν καθαρές μέσα στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς το κοριτσάκι ήταν καλά, ενώ λίγο αργότερα πήγε η γιαγιά της και την πήρε.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο θείος και η θεία της βρίσκονταν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και την είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top