ΝΕΚΡΗ η 29χρονη παιδοκτόνος- Βασάνιζε μαζί με τον σύντροφό της τον 4χρονο γιο της

Όταν πέθανε το αγόρι ήταν μόλις 4 κιλά

ΝΕΚΡΗ η 29χρονη παιδοκτόνος- Βασάνιζε μαζί με τον σύντροφό της τον 4χρονο γιο της

​Είχε συγκλονίσει την Βρετανία το έγκλημα εις βάρος ενός 4χρονου αγοριού, από την ίδια του τη μάνα, τον Μάρτιο του 2012. Σήμερα, η 29χρονη παιδοκτόνος, Μαγκνταλένα Λουκζάκ, βρέθηκε νεκρή στο κελί της.

Η 29χρονη, η οποία είχε καταδικασθεί τον Αύγουστο του 2013, σε 30 χρόνια φυλάκισης, εντοπίστηκε αναίσθητη στο κελί της και οι νοσηλευτές απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Το 4χρονο αγόρι, ο Ντάνιελ Πέλκα, υπέστη τρομερά βασανιστήρια πριν πεθάνει και από τη μητέρα του αλλά και από τον σύντροφό της.

v2-DanielPelka.jpg
Σύμφωνα με το δικαστήριο, τους τελευταίους μήνες της ζωής τους, ο 4χρονος ήταν θύμα απίστευτων βασανιστηρίων. Του στερούσαν το φαγητό, τον άφηναν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο- κουτί, τον δηλητηρίαζαν με αλάτι και του στερούσαν μέχρι και το νερό. Ο σύντροφος της 29χρονης ,ο Μάριους Κρεζολέκ, είχε καλύψει μέχρι και την κλειδαρότρυπα στο χώρο που κρατούσαν το αγόρι, προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Pelka-killers_2632241k.jpg
Λίγο καιρό πριν τον φυλακίσουν στο δωμάτιο, η Λουκζάκ είχε ζητήσει από τους δασκάλους του να μην του δίνουν φαγητό, πέρα από το κολατσιό που του έδινε εκείνη, επικαλούμενη ότι το παιδί πάσχει από κάποια διατροφική διαταραχή.

Όταν πέθανε το αγόρι, τον Μάρτιο του 2012, είχε βάρος μόλις 4 κιλά, ενώ το ζευγάρι, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε το θράσος να ασκήσει έφεση, χαρακτηρίζοντας υπερβολικές τις ποινές!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top