Ισπανική βουλή: Χάρισαν στον Ραχόι βιβλίο του Κέινς-Θέλουν κοινωνική δικαιοσύνη για την Ελλάδα

Την ώρα που κατηγορούσε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

Ισπανική βουλή: Χάρισαν στον Ραχόι βιβλίο του Κέινς-Θέλουν κοινωνική δικαιοσύνη για την Ελλάδα

​Ένα απροσδόκητο δώρο περίμενε σήμερα τον Μαριάνο Ραχόι κατά την είσοδό του στην ισπανική βουλή. Ο Αλμπέρτο Γκαρθόν θέλησε να του χαρίσει το βιβλίο του οικονομολόγου Τζον Μέινανρτ Κέινς, με τίτλο «Οι οικονομκές συνέπειες της ειρήνης».

Ο Ραχόι εξηγούσε τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής μεταξύ της ΕΕ και της Ελλάδας στην οποία όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Αλέξης Τσίπρας συνθηκολόγησε με τις απαιτήσεις των πιστωτών.

Ο Ραχόι κατηγόρησε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία αβεβαιότητας , η οποία πλήττει την οικονομία της Ελλάδας.

Τότε, ο Αλμπέρτο Γκαρθόν, μέλος του κόμματος της Αριστερής Ένωσης, παρέδωσε στον πρωθυπουργό της χώρας το συγκεκριμένο βιβλίο του Κέινς και λίγο αργότερα δήλωσε ότι ελπίζει το βιβλίο να βοηθήσει τον Ραχόι να καταλάβει την κοινωνική δικαιοσύνη που απαιτείται.

Στην ομιλία του μάλιστα, τόνισε ότι οι «Ευρωπαίοι γραφειοκράτες, δεν επιδιώκουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ελληνικό λαό αλλά θέλουν να τον τιμωρήσουν επειδή επαναστατεί απέναντι στον έλεγχο των Βρυξελλών».

βιβλιο.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top