Έγινε Viral: Το βίντεο των Γερμανών κωμικών που σατιρίζουν τη στάση τους προς την Ελλάδα!

«Είναι μια ευκαιρία να μην φερθούμε σαν μ@λ@κες», λένε χαρακτηριστικά

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ένα βίντεο γνωστών Γερμανών κωμικών, οι οποίοι σατιρίζουν τη σκληρή στάση τους προς την Ελλάδα και τα στερεότυπά τους για εμάς.
Στο βίντεο βλέπουμε δύο πλούσιους Γερμανούς σε δωμάτια ακριβών ξενοδοχείων να μιλούν στο τηλέφωνο σχετικά με την ελληνική υπόθεση, χρησιμοποιώντας στην συνομιλία τους όλα όσα έχουν γραφεί κατά καιρούς από τα Γερμανικά ΜΜΕ εναντίον των Ελλήνων.
Ατάκες όπως «θα πρέπει να ερωτηθούμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε», ότι «οι Έλληνες είναι δυο φορές πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς», ότι υπάρχουν «τυφλοί ταξιτζήδες, παντρεμένες χήρες, συντάξεις σε πεθαμένους», ότι έχουμε μία «ψευτομάγκικη κυβέρνηση», ότι «δεν μπορεί να κάνουν κάποιοι διακοπές για μεγάλο διάστημα και άλλοι για μικρό», δίνουν και παίρνουν στο βίντεο, αναφέροντας μερικές μόνο από τις «κακίες» που λέγονται για τη χώρα μας.
Όταν πια η κατάσταση μεταξύ των δύο συνομιλητών ξεφεύγει, εμφανίζεται το ένα μήνυμα που λέει: «Αυτό το καλοκαίρι, εμείς οι Γερμανοί, έχουμε μια ιστορική ευκαιρία. Είναι μια ευκαιρία να μην φερθούμε σαν μ@λ@κες. Έχουμε κάθε λόγο να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Γιατί πρόκειται για κάτι για το οποίο δεν μιλάμε πια εδώ και καιρό. Για την Ευρώπη!»
Δείτε το βίντεο...