Υπέρ του 3ου μνημονίου και ικανοποιημένη με τη στάση Μέρκελ- Σόιμπλε η πλειοψηφία των Γερμανών

Τι έδειξε δημοσκόπηση για λογαριασμό της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD

​Όχι απλά συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο, η πλειοψηφία των Γερμανών, αλλά επικροτεί τη στάση Μέρκελ- Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα. Αυτό έδειξε τουλάχιστον η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD.

Συγκεκριμένα, το 52% των Γερμανών τάσσεται υπέρ του τρίτου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, ενώ το 44% τάσσεται κατά αυτού.

Την ίδια ώρα, το 57% θεωρεί επαρκή τα μέτρα που αποφασίστηκαν, το 22% θεωρεί ότι χρειάζονται κι άλλα μέτρα, ενώ το 13% εκφράζει επιφυλάξεις. Στο ερώτημα αν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, το 18% απαντά θετικά και το 78% αρνητικά, ενώ υπέρ του Grexit τάσσεται το 62% των ερωτηθέντων και κατά το 32%.

Ικανοποιημένοι και πολύ ικανοποιημένοι εμφανίζονται πάντως οι Γερμανοί από τους χειρισμούς, τόσο της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ (62%) όσο και του υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε (64%).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top