ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες: Ξυλοκόπησαν 13χρονο μέχρι θανάτου- Οι δράστες γελούσαν και τραβούσαν βίντεο!

Το παιδί πέθανε από εσωτερική αιμορραγία

ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες: Ξυλοκόπησαν 13χρονο μέχρι θανάτου- Οι δράστες γελούσαν και τραβούσαν βίντεο!

Σοκάρουν οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 13χρονου αγοριού από το Μπαγκλαντές.

Η αστυνομία αναζητά την ομάδα ανδρών, που χτύπησε μέχρι θανάτου τον Σαμιούλ Άλαμ Ρατζόν, η οποία μάλιστα απολάμβανε την αποτρόπαια πράξη, την βιντεοσκόπησε και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δράστες κατηγόρησαν τον Σαμιούλ για διάρρηξη, γι’ αυτό και τον έδεσαν σε ένα στύλο και τον ξυλοκόπησαν βάναυσα. Την ώρα που το παιδί έκλαιγε και εκλιπαρούσε για τη ζω�� του, οι δράστες γελούσαν, καταγράφοντας… την απανθρωπιά τους! «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε έτσι, θα πεθάνω» φώναζε το 13χρονο αγόρι.

Το άγριο έγκλημα έγινε την περασμένη Τετάρτη στις 8 Ιουλίου, αλλά το βίντεο διέρρευσε σήμερα στο διαδίκτυο. Η νεκροψία έδειξε ότι ο 13χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το στήθος και ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 22χρονο, την ώρα που προσπαθούσε να κρύψει το πτώμα του παιδιού, ενώ ένας ακόμα ύποπτος έχει προσαχθεί για ανάκριση. Αναζητούνται άλλοι τρεις άνδρες.

Ο πατέρας του άτυχου 13χρονου είπε ότι ο γιος του αποκλείεται να είχε κλέψει και πως είχε εγκαταλείψει το σχολείο για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια, πουλώντας λαχανικά στους δρόμους.

Σήμερα, εκατοντάδες άνθρωποι σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το σπίτι του παιδιού για να εκφράσουν τη θλίψη και την οργή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top