Επίθεση Ραχόι στο Podemos με φόντο την… Ελλάδα!

«Δείτε πόσο εύκολα καταστρέφεται η ανάκαμψη»

Ως παράδειγμα προς αποφυγήν έφερε την Ελλάδ�� ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, εξαπολύοντας επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς και, κυρίως στο Podemos που καταγράφει άνοδο στις δημοσκοπήσεις, μιλώντας σε συνέδριο του κόμματός του.

«Δεν χρειάζεται να πάει μακριά κανείς για να δει πόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί η ανάκαμψη» είπε ο Ισπανός πρωθυπουργός, αναφερόμενος σε «στραγγαλισμό» της ελληνικής οικονομίας.

Επισημαίνοντας ότι η περίπτωση της Ελλάδας θα πρέπει να αποτελεί προειδοποίηση για την χώρα του, ο κ. Ραχόι υποστήριξε ότι οι Ισπανοί έχουν να αντιμετωπίσουν στις εκλογές ένα σημαντικό δίλημμα: ανάμεσα στην ανάπτυξη και την οικονομική αναταραχή παρόμοια με αυτή που συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Αυτή την αλλαγή προσφέρουν τα αρισ��ερά κόμματα στην Ισπανία;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε: «τι συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα; Βρίσκονται πάλι σε ύφεση! Ελπίζω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η ελληνική κυβέρνηση θα καταλήξει επιτέλους σε συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αλλά αυτό δεν θα διορθώσει τη ζημιά που έχει προκληθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top