Απίστευτο χάος στο Λονδίνο από την 24ώρη απεργία στο μετρό

Παρέλυσε η πόλη

Μια 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας ήταν αρκετή για να παραλύσει η πόλη.

Οι πύλες του υπόγειου σιδηροδρομικού δικτύου έκλεισαν και οι εκατομμύρια Λονδρέζοι που χρησιμοποιούν το μετρό για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, συνωστίστηκαν σε τεράστιες ουρές στις στάσεις των λεωφορείων.

Πολλοί χρησιμοποίησαν τα ποδήλατα τους, άλλοι έφτασαν στον προορισμό τους με τα πόδια, ενώ οι πιο ρομαντικοί μετακινήθηκαν με τα πλοιάρια του Τάμεση.

Η υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου επιστράτευσε 200 λεωφορεία επιπλέον και ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάσταση των συγκοινωνιακού δικτύου.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό αντιδρούν στην απόφαση της διοίκησης να κάνουν νυχτερινές βάρδιες καθώς ελήφθη η απόφαση το μετρό να λειτουργεί 24 ώρες την Παρασκευ�� και το Σάββατο. Οι βάρδιες αυτές συνοδεύονται μόνο με αύξηση κατά 0,79% στους μισθούς των εργαζομένων. Η απεργία είναι η μεγαλύτερη από το 2002 και συμμετέχουν τα τέσσερα συνδικάτα του χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top