Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Λόγω τεχνικών προβλημάτων

​Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε πριν από λίγο πως διακόπτει όλες τις συναλλαγές και τις λειτουργίες του με την ανακοίνωση που εξεδόθη να κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα στο ηλεκτρονικό του σύστημα.

«Αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό θέμα και εργαζόμαστε για να επιλύσουμε το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε στο Bloomberg εκπρόσωπος του Χρηματιστηρίου η οποία πρόσθεσε πως θα υπάρξει περισσότερη ενημέρωση όταν υπάρξουν και άλλες πληροφορίες.

χρημα.jpg

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά πριν από λίγα λεπτά λεπτά από το Twitter του ΝΥCS υπήρξε ανακοίνωση πως η διακοπή δεν συνδέεται με κυβερνοεπίθεση.

Τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε νωρίτερα και η ιστοσελίδα της Wall Street Journal, ενώ υπενθυμίζεται π��ς λίγες ώρες πριν καθηλώθηκαν τα αεροσκάφη της United Airlines, καθώς η εταιρεία αντιμετώπισε πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο υπολογιστικό της σύστημα.

Ο Λευκός Οίκος και το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ της Αμερικής ανακοίνωσαν ότι παρακολουθούν το πρόβλημα στο Χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης. Η προεδρία των ΗΠΑ ανέφερε πως δεν έχουν μέχρι τώρα υπάρξει στοιχεία ότι τα προβλήματα οφείλονται σε δόλια ενέργεια.

Το FBI από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι δεν συντρέχει λόγος να αρχίσει κάποια έρευνα, αν και «παρακολουθεί» και αυτό την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top