Ευρωβουλευτής σήκωσε χαρτί υγείας στον Γιούνκερ για την Ελλάδα και του είπε να παραιτηθεί!

"Πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό"

Ευρωβουλευτής σήκωσε χαρτί υγείας στον Γιούνκερ για την Ελλάδα και του είπε να παραιτηθεί!

​Μία σκληρή κόντρα καταγράφηκε στο ευρωκοινοβούλιο, όταν Ευρωβουλευτής έκανε κατά μέτωπο επίθεση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ!

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Τζιαλούκα Μπουανάνο, ρώτησε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αν έχει πάει ποτέ να αγοράσει ένα λίτρο γάλα, ένα κιλό ψωμί κι ένα λίτρο βενζίνη και του επεσήμανε ότι ο κόσμος χρειάζεται απαντήσεις!

Στη συνέχεια, δείχνοντας του τις σημαίες της Ε.Ε και της Γερμανίας, ο Ευρωβουλευτής τόνισε ότι «η Γερμανία δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Έχουμε ήδη δει τι έφερε ο ναζισμός στην Ευρώπη και θα πρέπει να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων».

Αμέσως μετά, ο ίδιος πήρε στο ένα του χέρι ένα χαρτί υγείας και μερικά χαρτονομίσματα του ευρώ και είπε απευθυνόμενος στον Γιούνκερ: «Το χαρτί υγείας και το ευρώ έχει καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά η Ευρώπη. Δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό. Θα πρέπει κάποια στιγμή να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε, διότι με τις οικονομικές σας επιταγές μας οδηγείτε σε σύγκρουση, σε αυτοκτονίες, σε λαθρομετανάστες».

Από την π��ευρά του, ο Γιούνκερ επεσήμανε ότι πρέπει να είναι σεβαστή η βούληση και των άλλων 18 χωρών και πως μία δημοκρατία δεν αξίζει περισσότερο από τις άλλες δημοκρατίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top