Διχάζονται οι Γάλλοι για την ��λλάδα: το 50% θέλει Grexit!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση για την Le Parisien

​Όλα τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στην χώρα μας και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης γίνονται συνεχώς δημοσκοπήσεις σχετικά με το Grexit!

Μάλιστα, το γκάλοπ που διενήργησε η εταιρεία Odoxa για λογαριασμό της εφημερίδας Le Parisien δείχνει πως και το 50% των Γάλλων Grexit.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις αρχές του Ιουνίου αυτό το ποσοστό μετά βίας έφτανε στο 39%. Αντίθετα, οι Γάλλοι που τάσσονταν υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, στην προηγούμενη μέτρηση, έφταναν στο 57% και τώρα έχουν πέσει στο 49%.

Πάντως, υπάρχει και ένα σταθερά υψηλό ποσοστό (67%) που επιθυμεί να συνεχιστούν οι συζητήσεις με την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ.

Σε άλλα, επίσης, αξιόλογα, ευρήματα από τη δημοσκόπηση είναι τα εξής: το 55% θέλει να παραταθεί ο χρόνος αποπληρωμής του χρέους, αλλά να μην διαγραφεί. Το 22% να διαγραφεί εν μέρει και το 15% να παραμείνει ως έχει σήμερα. Μόλις το 7% των Γάλλων επιθυμούν τη συνολική διαγραφή του ελληνικού χρέους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top