Φαβορί το "ΝΑΙ" στα μεγαλύτερα βρετανικά πρακτορεία στοιχημάτων

Στοίχημα και για το πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα

Πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο είναι η Ελλάδα, με τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας να δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για την έκβαση του δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα, το 85% των στοιχημάτων στην εταιρεία Paddy Power και το αντίστοιχο 66% στην Ladbrokes στηρίζει το «ναι».

«Ωστόσο, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί [σχετικά με τις στοιχηματικές συνήθειες των παικτών], καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές και ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι και να αλλάξει η διάθεση του κοινού από την μια προς την άλλη κατεύθυνση» λέει ο Μάθιου Σάντικ, επικεφαλής στοιχηματισμού στην Ladbrokes.
Η Paddy Power θεωρεί ως πιθανό αποτέλεσμα το «ναι» στο δημοψήφισμα, με το «ναι» να παίζεται στο 1.40, ενώ το «όχι» προσφέρεται σε απόδοση 2.75.
Η ίδια εταιρεία επίσης προσφέρε�� στοίχημα όσον αφορά στο πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα. Το ενδεχόμενο να ανοίξουν στις 5 Ιουλίου ή νωρίτερα παίζεται στο 17.00, στις 6 ή 7 Ιουλίου στο 3.00, ενώ στις 8 Ιουλίου στο 1.33, με τους παίκτες να θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο πως οι τράπεζες θα ανοίξουν την ερχόμενη Τετάρτη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top