Αν είναι δυνατόν: Τον αποκεφάλισε κι έστειλε… selfie με το κεφάλι του θύματος!

Λέγεται ότι ήταν ο εργοδότης του

Αν είναι δυνατόν: Τον αποκεφάλισε κι έστειλε… selfie με το κεφάλι του θύματος!
Τον αποκεφάλισε κι ύστερα έστειλε selfie στην εφαρμογή WhatsApp με το… κεφάλι του θύματος! Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας αλλά για πραγματικότητα!
Όπως όλα δείχνουν, το έγκλημα διέπραξε ο Γιασίν Σαλχί, ο οποίος είναι ύποπτος για επίθεση στην περιοχή της Λυών στην κεντροανατολική Γαλλία, ενώ το θύμα φέρεται να ήταν ο εργοδότης τους.
Η… παράξενη αυτή φωτογραφία εστάλη σε έναν αριθμό στη βόρεια Αμερική, διευκρίνισε μία από τις πηγές που σχετίζονται με τις έρευνες. Ωστόσο, η επαφή του Γιασίν Σαλχί δεν έχει εντοπισθεί, καθώς ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι απλώς ένας «σταθμός», από τον οποίο το μήνυμα να αναμεταδόθηκε προς άλλον προορισμό, προειδοποίησε η πηγή.
τυμδμδηγμ.jpg
Ο Σαλχί ήταν γνωστός στις αρχές καθώς διατηρούσε σχέσεις με ισλαμιστές πριν από μία δεκαετία και πλέον και κατά το παρελθόν βρισκόταν στο μικροσκόπιο των γαλλικών αρχών ως ενδεχόμενος κίνδυνος. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.
Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον εισαγγελέα του Παρισιού, Φρανσουά Μολέν, να δηλώνει ότι θα ήταν πρόωρο να προβεί κανείς σε συμπεράσματα σε αυτό το στάδιο των ερευνών και ότι οι ερευνητές δεν έχουν ακόμη ενώσει τα κομμάτια του παζλ για το τι ακριβώς συνέβη στη βιομηχανική περιοχή του Σεν Κεντέν Φαλαβιέ, που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων νότια της πόλης της Λυόν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top