Εργοδότης του βασικού υπόπτου ο άνδρας που αποκεφαλίστηκε στη Γαλλία

2 άτομα συνελήφθησαν

Εργοδότης του βασικού υπόπτου ο άνδρας που αποκεφαλίστηκε στη Γαλλία

​Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στη Γαλλία, μετά την τρομοκρατική επίθεση στην χώρα. Ανάμεσά τους είναι ο ύποπτος, καθώς και η σύζυγος και η αδελφή του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, ο Γάλλος γενικός εισαγγελέας Φρανσουά Μολίν είπε ότι οι τέσσερις ύποπτοι κρατούνται και ανακρίνονται και ότι οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν οι άλλοι τρεις συλληφθέντες ήταν συνένοχοι του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός ύποπτος ονομάζεται Γιασίν Σαλχί και γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1980. Είναι πατέρας τριών παιδιών και είναι παντρεμένος εδώ και δέκα χρόνια.

Το κεφάλι του θύματος της επίθεσης στο εργοστάσιο, βρέθηκε σε φράκτη στην είσοδο του εργοστασίου υγραερίου με δύο σημαίες με αραβικές επιγραφές. Η σορός βρέθηκε κοντά στο όχημα του υπόπτου, όπου εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα, το θύμα ήταν ο προϊστάμενο�� του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος έκανε παραδόσεις για την εταιρεία. Οι δυο τους είχαν πάει στο εργοστάσιο για να κάνουν μια παράδοση, αλλά ο ύποπτος φέρεται ότι δολοφόνησε και αποκεφάλισε τον 50χρονο προϊστάμενό του πριν μπει στο εργοστάσιο με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα, όταν ο δράστης έριξε το όχημά του στο υπόστεγο του εργοστασίου, τότε προκλήθηκε έκρηξη. Ο δράστης της επίθεσης τραυματίστηκε από την έκρηξη και συνελήφθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο ένας από τους δράστες της επίθεσης σε εργοστάσιο της Γαλλίας

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ επίθεση τζιχαντιστών σε εργοστάσιο της Γαλλίας:αποκεφάλισαν άνδρα-Συνελήφθη ο ένας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top