ΦΡΙΚΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ η οικογένεια βίαζε τις δύο ανήλικες ανιψιές της- Πατέρας, μητέρα και οι γιοι

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κύπρου

ΦΡΙΚΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ η οικογένεια βίαζε τις δύο ανήλικες ανιψιές της- Πατέρας, μητέρα και οι γιοι

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που βίωναν δύο ανήλικες αδελφές από τους συγγενείς τους, στη Λεμεσό της Κύπρου…

Σύμφωνα με τις καταγγελίες μιας 29χρονης και μιας 34χρονης, όταν ήταν ανήλικες ο θείος, η θεία, και τα δύο τους ξαδέλφια τις βίαζαν…

Συγκεκριμένα, φέρονται να υποστήριξαν πως από το 1992 μέχρι το 2002, όταν εκείνες ήταν εφτά και δώδεκα ετών αντίστοιχα, η οικογένεια τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Τις βίαζαν και τους έδειχναν άσεμνες ταινίες, με τις ανήλικες να το κρατούν μυστικό από φόβο μήπως στιγματιστούν ή χαλάσουν οι σχέσεις των οικογενειών.

Ωστόσο, μετά από τόσα χρόνια… αποφάσισαν ότι πρέπει να μιλήσουν, ώστε να τιμωρηθούν για την κόλαση που εκείνες βίωναν κατά τη διάρκεια των παιδικών τους χρόνων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 63χρονος, η 64χρονη σύζυγος του και οι δυο τους γιοί, ηλικίας 36 και 37 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν τόσο στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, όσο και στην Πάφο.

Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top