Bloomberg: Ενώ η Αθήνα βράζει, το πάρτι στη Μύκονο συνεχίζεται!

Ως άλλη χώρα παρουσιάζεται το νησί των ανέμων

Bloomberg: Ενώ η Αθήνα βράζει, το πάρτι στη Μύκονο συνεχίζεται!

Την Αθήνα κι έπειτα την Μύκονο επισκέφτηκε ο αρθρογράφος του Bloomberg, Tom Mackenzie, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη αντίφαση. Συγκεκριμένα, στο άρθρο του με τίτλο: «Ενώ η Αθήνα βράζει και οι τράπεζες παραπατούν, το πάρτι στη Μύκονο συνεχίζεται», ο αρθρογράφος μιλά για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί των ανέμων, η οποία σε τίποτα δεν θυμίζει τον αναβρασμό που συναντά κανείς στην Αθήνα.

kryukrek.jpg
Σαν να βρέθηκε σε άλλο κόσμο, παρουσιάζει τα όσα έζησε στην Μύκονο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αφού πέρασα έξι μέρες στην Αθήνα, έφτασα στη Μύκονο και ήταν σαν να μπήκα σε άλλο κόσμο. Είναι περίπου μόλις 100 μίλια μακριά από την ελληνική πρωτεύουσα, αλλά το «νησί των ανέμων» θα μπορούσε να είναι μια άλλη χώρα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεινά του έθνους» και προσθέτει «Τα μπαρ, τα κλαμπ και τα εστιατόρια είναι γεμάτα και είναι μόνο Ιούνιος. Ο Αύγουστος είναι το πικ της σεζόν του νησιού και τότε, οι Έλληνες παρα��εριστές συρρέουν μαζί με Βρετανούς, Αμερικανούς και Ρώσους».

tyjtdjytdj.jpg

Ο δημοσιογράφος αναφέρει επίσης: «Η Μύκονος δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη λιτότητα. Τα ξενοδοχεία είναι ανάμεσα στα πιο ακριβά του πλανήτη και οι καλές νύχτες μετρούν άδεια μπουκάλια σαμπάνιες σε στοίβες. Ένα μπουκάλι 3λιτρης σαμπάνιας Armand De Brignac κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ».

Τι κι αν νομίζαμε ότι οι τσουχτερές τιμές της Μυκόνου απευθύνονται πλέον μόνο σε ξένους; Ο αρθρογράφος, επικαλούμενος την δήλωση του υπευθύνου του Nammos, μας διαψεύδει, υποστηρίζοντας ότι η ελληνική ελίτ εξακολουθεί να πηγαίνει στο γνωστό της στέκι!

rdthdrth.jpg
Τέλος, γράφει πως κατά τη διάρκεια μίας τυπικής νύχτας στο συγκεκριμένο beach bar, πωλούνται περίπου 300 με 400 μπουκάλια σαμπάνιας, κυρίως στους επισκέπτες που παραθερίζουν με τα γιοτ τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top