ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Μεθυσμένος σκοτώνει εν ψυχρώ αστυνομικό εντός του περιπολικού!

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας 2 παιδιών

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου και δείχνει έναν μεθυσμένο άντρα να μαχαιρώνει θανάσιμα έναν αστυνομικό εντός του περιπολικού και στη συνέχεια να τραυματίζει σοβαρά τον συνοδηγό και συνάδελφό του. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Kharlovo της Ρωσίας.
υτρυρ.jpg
Στην αρχή του βίντεο, τίποτα δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη της ιστορίας. Αρχικά, η κάμερα δείχνει τον 38χρονο ύποπτο να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του περιπολικού και να παραδίδει τα χαρτιά του κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.
Μολονότι όμως, στην αρχή φαίνεται ήσυχος, ξαφνικά εμφανίζει ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο μαχαιρώνει θανάσιμα τον αστυνομικό! Τα μαχαιρώματα μάλιστα ήταν επανειλημμένα. Όσο κι αν προσπάθησε ο 34χρονος αστυνομικός Aleksandr Lyamkin να αποκρούσει την επίθεση προσπαθώντας να ανοίξει την πόρτα, τελικά δεν τα κατάφερε.
ρτυρυτρυ.jpg
Να σημειώσουμε ότι ο άτυχος αστυνομικός που βρήκε τραγικό τέλος, «ήταν παντρεμένος με 2 παιδιά, έναν 11χρονο γιο και μια 5χρονη κόρη», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ludmila Ryazantseva.
67θ67θ67.jpg
Δυστυχώς όμως, ο ύποπτος δεν περιόρισε την απάνθρωπη δράση του στον έναν αστυνομικό. Επιτέθηκε και στον συνάδελφό του, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.
Όσο για το πώς έληξε η όλη ιστορία; Ο δεύτερος αξιωματικός κατάφερε να βγει από το περιπολικό και προσπάθησε να κρατήσει την πόρτα κλειστή, εμποδίζοντας έτσι τον ύποπτο να βγει και να δραπετεύσει. Στη συνέχεια, κάλεσε βοήθεια και όταν έφτασαν οι ενισχύσεις συνέλαβαν τον 38χρονο.
ηξκηξκ.jpg
Ο δράστης εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και φοβούμενος ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, προέβη στην αποτρόπαιη αυτή πράξη! Πλέον, είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης από 12 έως 25 χρόνια για την επίθεση.

Δείτε το βίντεο…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top