ΠΑΙΔΙΑ- ΘΑΥΜΑΤΑ: ΑΥΤΟΙ είναι οι νεότεροι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι

Οι περισσότεροι δεν έχουν τελειώσει καν το σχολείο

​Για να γίνεις εκατομμυριούχος χρειάζεται σίγουρα ταλέντο και μπόλικη τύχη… Όταν όμως κάποιος γίνεται πλούσιος πριν καν κλείσει τα 18 του χρόνια… μιλάμε για παιδί- θαύμα!

Στο βίντεο, λοιπόν, βλέπετε τους νεότερους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους στον κόσμο… Πρόκειται για παιδιά που είχαν σίγουρα φωτεινό αστέρι!

Ας δούμε λοιπόν κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις… Ο Ταίλερ Ντίκμαν άρχισε να ασχολείται με τον πρώτο του υπολογιστή στην ηλικία των 10 ετών, προσπαθώντας να καταλάβει πώς λειτουργούσε. Συνειδητοποίησε ότι έχει μια κλίση σε όλο αυτό και αποφάσισε να κάνει καριέρα πάνω στους υπολογιστές.

Μετά την φοίτησή του στο Merrill Lynch, που τελικά εξελίχθηκε σε μία θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, ίδρυσε τη δική του εταιρεία που ονομάστηκε Cooltronics, που ειδικεύεται σ��ην κατασκευή και επισκευή υπολογιστών.

Ο Φράιζερ Ντόχερτυ από την άλλη πήρε την οικογενειακή παράδοση και κατάφερε να την… πουλήσει πολύ ακριβά!

Τι εννοούμε; Όταν ήταν 14 χρονών έφτιαχνε μαρμελάδες ακολουθώντας πιστά τη συνταγή της γιαγιάς του και τις πουλούσε στους γείτονες για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

Οι μαρμελάδες του έγιναν τόσο δημοφιλείς που εγκατέλειψε το σχολείο για να εργαστεί για τη δική του επιχείρηση, η οποία ονομάστηκε SuperJams. Τελικά, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε να προμηθευτεί τις SuperJams.

Έτσι, εκείνος πήρε ένα δάνειο 9.000 δολαρίων για τις προμήθειες και για την κάλυψη των εξόδων της επιχείρησης και γρήγορα έγινε εκατομμυριούχος καθώς το προϊόν έφτασε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top