Σε πανικό οι Βρετανοί: έτοιμοι να μεταφέρουν 110.000 τουρίστες από την Ελλάδα στην Βρετανία!

Σε περίπτωση που η χώρα βγει από την ευρωζώνη

​Σε πανικό βρίσκονται βρετανοί αξιωματούχοι και ταξιδιωτικοί πράκτορες επειδή φοβούνται μήπως βγει από την ευρωζώνη η Ελλάδα!

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η βρετανική εφημερίδα «Express», είναι έτοιμοι να μεταφέρουν στη Βρετανία έως και 110.000 τουρίστες.

ghjdghdghdghjdjh.jpg
Υπουργοί και ταξιδιωτικοί πράκτορες προειδοποιούν τους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα να πάρουν μαζί τους επαρκή μετρητά και πιστωτικές κάρτες για να ανταποκριθούν σε κάθε κατάσταση που πιθανόν να προκύψει.

Ενδεχόμενο bank run σημαίνει, όπως αναφέρει η Express, να ξεμείνουν από λεφτά τα ΑΤΜ, να υπάρξουν ελλείψεις σε τρόφιμα και προβλήματα σε φαρμακευτικές προμήθειες προκαλώντας, πιθανώς, ταραχές.

Την Κυριακή το Foreign Office παραδέχθηκε πως υπήρχαν συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων και του Συνδέσμου Βρετανικών Τουριστικών Επιχειρήσεων για να εκπονηθούν σχέδια εκκένωσης της χώρας.

«Ελπίζουμε για το καλύτερο αλλά κάνουμε και σχέδια για απρόβλεπτες καταστάσεις. Καλύπτουμε πολλά σενάρια», ανέφερε εκπρόσωπος.

Σχεδόν δύο εκατομμύρια Βρετανοί ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα- σήμερα βρίσκονται στη χώρα μας περίπου 110.000 Βρετανοί τουρίστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top