Να επιτεθεί σε κολέγιο σχεδίαζε ο 21χρονος που σκότωσε 9 Αφροαμερικανούς

Τι είχε εκμυστηρευθεί σε έναν φίλο του

Να επιτεθεί σε κολέγιο σχεδίαζε ο 21χρονος που σκότωσε  9 Αφροαμερικανούς
Να επιτεθεί σε κολέγιο σχεδίαζε αρχικά ο Ντίλαν Ρουφ, ο 21χρονος λευκός που ομολόγησε στις αμερικανικές αρχές ότι σκότωσε 9 Αφροαμερικανούς με αυτόματο όπλο μέσα σε μια ιστορική εκκλησία Αφροαμερικανών της Νότιας Καρολίνας, σύμφωνα με έναν φίλο του, τον οποίο επικαλούνται η εφημερίδα Washington Post και το δίκτυο NBC News.

Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται την μαρτυρία του 22χρονου Κρίστον Σκρίβεν, ενός Αφροαμερικανού γείτονα του Ρουφ, ο οποίος δήλωσε ότι πρόσφατα κατά την διάρκεια μιας βραδιάς που πίνανε, ο Ρουφ είπε ότι ήθελε να ανοίξει πυρ σε ένα σχολεί��.

Μια άλλη φορά, ο Ρουφ έλεγε ότι θα επιτεθεί στο Κολέγιο του Τσάρλεστον, σύμφωνα και πάλι με την μαρτυρία του Σκρίβεν που επικαλείται η Washington Post. «Η αντίδρασή μου εκείνη την ώρα ήταν "λες απλώς τρέλες"», πρόσθεσε ο 22χρονος.

Ο Ρουφ μπορεί να άλλαξε τα σχέδιά του και να επιτέθηκε στους πιστούς στην εκκλησία, επειδή αποφάσισε ότι είναι πιο δύσκολος στόχος ένα κολέγιο, δήλωσε επίσης στο NBC News ο Σκρίβεν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top