Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο κανίβαλος της Βραζιλίας: Το ανθρώπινο κρέας είναι το ίδιο νόστιμο με το βοδινό

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα φρικιαστικά του εγκλήματα

Συγκλονίζουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των αποτρόπαιων πράξεων του 54χρονου κανίβαλου από τη Βραζιλία. Σε αποκλειστική συνέντευξη της DailyMail ο στυγερός δολοφόνος που έσφαζε, μαγείρευε και έτρωγε τα θύματά του, μαζί με τη σύζυγό του και την ερωμένη του μίλησε για τα όσα φρικτά έχει κάνει.

Ο Ζορζέ Μπελτράο Νεγκρομόντε, γλείφοντας τα χείλη του σχεδόν μετά από κάθε λέξη παραδέχεται πως «Το ανθρώπινο κρέας, για μένα, δεν διαφέρει από το βοδινό. Έχει την ίδια γεύση και την ίδια ζουμερή σύσταση. Είναι το ίδιο νόστιμο».

Ο παρανοϊκός δολοφόνος, ο οποίος καταδικάστηκε το 2013 και ήδη εκτίει την ποινή του ομολόγησε στη συνέντευξη ότι «οι γυναίκες προετοίμαζαν το κρέας», το οποίο το μαγείρευαν με λαχανικά, ενώ δεν θυμόταν αν το είχαν φάει ποτέ ψητό. Ακόμη, ανέφερε ότι είχε αγοράσει μία μηχανή του κιμά.


Στη δίκη του 2014 είχε αποκαλύψει ότι σκότωσε μια γυναίκα μπροστά στην 18 μηνών κόρη της και στη συνέχεια τάισε την μικρή με το κρέας της μητέρας της. Το τρίο κανίβαλων καταδικάστηκε για τη δολοφονία τριών γυναικών, τις οποίες μετά έφαγαν. Λέγεται ακόμη ότι η σύντροφός του έφτιαξε πίτες με το κρέας των πτωμάτων και τις πούλησε σε ανυποψίαστους πελάτες στους δρόμους της βορειοανατολικής Βραζιλίας.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έδειχνε αμετανόητος και προκλητικός, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως αν ήταν έξω θα έκανε πάλι τα ίδια! Ο αρρωστημένος δολοφόνος υποστήριξε ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, κάτι που δεν έχει αποδειχθεί με επιστημονική διάγνωση. Ακόμη, ο ίδιος υποστήριξε πως πίσω από τα αποτρόπαια εγκλήματα κρύβεται και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Οι τρεις εγκληματίες –κανίβαλοι ανήκουν σε μια αίρεση που είχε ως στόχο να απαλλάξει τον κόσμο από τους ακαλλιέργητους ανθρώπους και την αρνητική τους ενέργεια.