Πανικός στο Τσάρλεστον: Άγνωστος άνοιξε πυρ σε εκκλησία

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

​Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, στις ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας, περίπου 21 ετών εισέβαλε στην αφρικανική επισκοπική εκκλησία Εμμανουήλ των Μεθοδιστών του Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα και άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εισέβαλε στην εκκλησία γύρω στις 21:00 το βράδυ (τοπική ώρα) και άρχισε να πυροβολεί τους πιστούς που παρακολουθούσαν την λειτουργία. Μάλιστα υπήρξε και τηλεφώνημα για βόμβα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εκκενώσει την περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσοι είναι οι τραυματίες και αν ανάμεσά τους υπάρχουν και νεκροί. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εννέα νεκρούς, κυρίως Αφροαμερικανοί, όμως τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Το CNN πριν από λίγο μετέδωσε ότι σοροί κείτονται μέσα στην εκκλησία, όμως οι νεκροί δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα από τους οικείους τους.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον ενός 21χρονου λευκού, ο οποίος θεωρε��ται ύποπτος για το μακελειό, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top