Η ζωή του μάνατζερ που έγινε έμπνευση για σειρά- Πως από θύμα bullying έγινε μεγιστάνας

Ξεπέρασε τα προβλήματα του και έκανε την απόλυτη ανατροπή

Η ζωή του μάνατζερ που έγινε έμπνευση για σειρά- Πως από θύμα bullying έγινε μεγιστάνας

​Τα γυαλιά σε όσους τον κοροϊδεύαν έβαλε ο Αρι Εμάνουελ… ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να πάει κόντρα σε όλα τα προβλήματα του και να κυριαρχήσει στον κόσμο του θεάματος!

Ποιος είναι ο Αρι Εμάνουελ; Ο διασημότερος ατζέντης αυτή την στιγμή, ο οποίος γεννήθηκε στο Σικάγο και κατάφερε να κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ζωή του… Μάλιστα, έχει κάνει το απίστευτο… θεωρείται πιο λαμπερός και από τα πρόσωπα που εκπροσωπεί!

6DC4301BE36064E620ED01803F40910E.jpg
Αξίζει κάπου εδώ να σας πούμε κάποια από τα ονόματα των πελατών του, ανάμεσα τους λοιπόν είναι η Σαρλίζ Θερόν, ο Μαρτίν Σκορτέζε και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Κι αν νομίζατε ότι ο 53χρονος μεγιστάνας είχε πάντα μια ιδανική ζωή… κάνετε λάθος!

Εκείνος σαν παιδί κρυβόταν πίσω από την σκιά των αδελφών του, οι οποίοι επίσης έχουν χτίσει μεγάλες καριέρες στον τομέα τους, μιας και υπέφερε από δυσλεξία, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και γινόταν συχνά στόχος bullying από τους συμμαθητές του.

54dd352673b710d476cfbaae_wme-img-ari-emanuel.jpg
Ωστόσο, αποφάσισε να τα καταφέρει και τελικά έκανε τα όνειρα του πραγματικότητα. Ο ίδιος για την παιδική του ηλικία και τα προβλήματα του λέει ότι τότε ήταν που κατάλαβε πως τίποτα δεν είναι τελικά… τόσο δύσκολο!

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να εργάζεται στο πλάι του Ρόμπερτ Λαντζ! Στο πλευρό του έμαθε καλά τη δουλειά, πήρε μεγάλα ρίσκα και απλά… τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ!

86865.jpg
Σήμερα είναι Διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου ταλέντων William Morris Endeavor (WME) –ενός ομίλου με παρουσία στο σινεμά, τη μουσική, το θέατρο και τη συγγραφή- ενώ προχώρησε και σε συγχώνευση με το ψυχαγωγικό «μεγαθήριο» IMG, το οποίο απέκτησε πρόσφατα καταβάλλοντας 2,4 δισ. δολάρια μετά από επίμονο φλερτ μίας και πλέον δεκαετίας.

108809468.jpg
Η ζωή του αποτέλεσε έμπνευση για τους παραγωγούς του Entourage και δημιούργησαν το χαρακτήρα του Αρι Γκολντ, με τον οποίο θεωρεί ότι έχουν μόλις ένα κοινό χαρακτηριστικό… όταν θέλουν κάτι πολύ θα το αποκτήσουν, ο κόσμος να χαλάσει!

Αξίζει, λοιπόν, κάπου εδώ να σας ενημερώσουμε για το πόσα βγάζει… Τα πόσα χρήματα ακριβώς δεν ξέρει κανείς… όμως, υπολογίζεται ότι μπορεί να παίρνει από τον κάθε πελάτη του από διάφορες δουλειές τους μπόνους που φτάνουν τα 700.000 δολάρια. Την ίδια στιγμή, εικάζεται ότι ο κάθε πελάτης του, του δίνει μισθό… περίπου δέκα εκατομμύρια δολάρια!

Κοιμάται μόλις 4 ώρες κάθε βράδυ, ενώ κάθε μεσημέρι ξαπλώνει για μόλις 15 λεπτά… Λέγεται ότι κατεβάζει κάθε λεπτό και από μια ιδέα, ενώ δεν χάνει το χρόνο του για ανθρώπους που δεν εκτιμάει! Παντρεμένος με τρεις γιους, ζει μια όμορφη οικογενειακή καθημερινότητα όταν ξεκλέβει λίγο χρόνο από το φορτωμένο του πρόγραμμα.

110615_rahm_two_aris_new_ap_605.jpg

Πάντως, τα τρια αδέλφια Εμάνουελ φαίνεται πως έχουν το «άγγιγμα του Μίδα». Είναι πλούσιοι και πετυχημένοι και οι τρεις, γνωστοί και ως «Εβραίοι Κέν��ντι». Πρώην προσωπάρχης του Ομπάμα, ο Ραμ είναι σήμερα δήμαρχος του Σικάγο, ενώ ο Ζικ είναι ογκολόγος διεθνούς φήμης.

Pg-02-cover-main-getty.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top