Της είπαν να σταματήσει να «γκουγκλάρει» για τον καρκίνο και τελικά ΠΕΘΑΝΕ από αυτόν!

Η συγγνώμη του νοσοκομείου

Της είπαν να σταματήσει να «γκουγκλάρει» για τον καρκίνο και τελικά ΠΕΘΑΝΕ από αυτόν!

​Είπαν στην οικογένειά της και σε εκείνη να σταματήσει να ψάχνει στο ίντερνετ πληροφορίες για την σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι από την οποία έπασχε και τελικά πέθανε από αυτή πριν από δύο χρόνια σε ηλικία 19 ετών, παρότι οι γιατροί είχαν τονίσει πως ήταν πια υγιής!

Όπως αναφέρει η metro, η οικογένεια της Bronte Doyne, δημοσίευσε σήμερα tweets, προκειμένου να δείξει ότι οι φόβοι της άτυχης κοπέλας για επανεμφάνιση της ασθένειας, αγνοήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό.

ad_172640833.jpg

ad_172640822.jpg

ad_172640863.jpg

Μάλιστα ένας γιατρός, φέρεται να της είπε πως η δραματική απώλεια βάρους που είχε, -έχασε πάνω από 12 κιλά σε ένα μήνα-, ήταν λόγω του ότι οι γονείς της ήταν πολύ αδύνατοι.

Η μαμά της Bronte από το Edwalton του Nottingham, έψαχνε διάφορες πληροφορίες στο διαδίκτυο για το καρκίνο της κόρης του και απευθύνθηκε στους γιατρούς που της είπαν χαρακτηριστικά να σταματήσει να «γκουγκλάρει». «Είπα στους γιατρούς πως έψαξα και ξέρω τι συμβαίνει πάλι στην κόρη μου και πως κάτι πρέπει να κάνουν, αλλά εκείνοι με αγνόησαν».

ad_172640859.jpg

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται ότι δεν άκουσε με προσοχή τα όσα έλεγαν οι γονείς της νεαρής κοπέλας ενώ ζήτησε συγγνώμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top