ΒΙΑΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ την μητέρα του ενώ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης

Η είδηση προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό

ΒΙΑΣΕ και ΣΚΟΤΩΣΕ την μητέρα του ενώ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης

​Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 27χρονος βίασε και σκότωσε τη μητέρα του, ενώ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και μέθης, αφού είχε καταναλώσει τέσσερα μπουκάλια αλκοόλ σε γιορτή δοκιμής κρασιού.

Ο λόγος για τον Alex McDonald από το Νόρτον Φίτζγαρεν, ένα χωριό στο Σόμερσετ της Αγγλίας, ο οποίος χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά «όπλα» για να σκοτώσει την 57χρονη μητέρα του Catherine, η οποία ξεψύχησε από τραύματα που της κατάφερε με μαχαίρι και από στραγγαλισμό.

Όπως αναφέρει η metro, ήταν ένα βράδυ του περασμένου Σεπτέμβρη όταν ο νεαρός πήγε σπίτι μεθυσμένος και «φτιαγμένος»… Επιτέθηκε στην μητέρα του με ψαλίδι και τη βίασε ενώ εκείνη είχε ξαπλώσει αφού βρέθηκε με τις ωτοασπίδες της, τις οποίες φορούσε για να μπορεί να κοιμάται με ευκολία. Μετά τη μαχαίρωσε και την στραγγάλισε.

Ο δράστης μάλιστα, χρησιμοποίησε τις βελόνες πλεξίματος της 57χρονης για να την μαχαιρώσει στο λαιμό…

Το θύμα έφερε επίσης γρατζουνιές και μώλωπες στο πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια και το λαιμό της. Φαίνεται πως πάλεψε για τη ζωή της.

Επιπλέον βρέθηκε ένα προφυλακτικό με DNA του θύτη που ομολόγησε ότι πήρε μαχαίρι από την κουζίνα για να τη σφάξει τη μητέρα του και καλώδιο για να την στραγγαλίσει.

Έπειτα καθάρισε τον τόπο της δολοφονίας, άδειασε το πορτοφόλι της, πήρε το διαβατήριο του και το Smart της. Όμως λίγο μετά, τράκαρε πάνω σε άλλα αμάξια και συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top