Μήνυμα-μυστήριο αλλάζει τα δεδομένα στη στυγερή δολοφονία των Ελλήνων ομογενών στις ΗΠΑ

Η δεύτερη οικιακή βοηθός εξηγεί γιατί δεν ήταν εκεί τη μέρα της δολοφονίας τους

Μήνυμα-μυστήριο αλλάζει τα δεδομένα στη στυγερή δολοφονία των Ελλήνων ομογενών στις ΗΠΑ

​Ένα μήνυμα που είχε δεχτεί μια μέρα πριν την άγρια δολοφονία της οικογένειας του πλούσιου Έλληνα ομογενή Σάββα Σαββόπουλου, έσωσε τη ζωή της δεύτερης οικιακής βοηθού της οικογένειας, η οποία μίλησε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Δακρύζοντας, η επί 20 χρόνια οικιακή βοηθός της οικογένειας του Σάββα Σαββόπουλου, λέει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν ζουν πια, καθώς και ότι εκείνη δεν ήταν εκεί τις εφιαλτικές ώρες που τους κρατούσε ομήρους ο πρώην υπάλληλος του Σαββόπουλου, Ντάρεν Γουίντ, επειδή την προηγούμενη της έστειλε ένα μήνυμα ο εργοδότης της.

«Η Έϊμι είναι άρρωστη στο κρεβάτι απόψε. Ήταν αδιάθετη το απόγευμα και η Βέρα προσφέρθηκε να μείνει να τη βοηθήσει».

Η Έϊμι ήταν η σύζυγος του Σαββόπουλου και η Βέρα η άλλη οι��ιακή βοηθός της οικογένειας που επίσης δολοφόνησαν μαζί με το ζευγάρι και το 10χρονο αγοράκι τους. Τώρα. η Νέλι Γκουτιέρεζ σκέφτεται μήπως θα μπορούσε να τους σώσει με κάποιο τρόπο. «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι εκείνη τη μέρα. Ίσως αν ήμουν εκεί... ίσως να τους βοηθούσα...» λέει χαρακτηριστικά.
Λέει μάλιστα πως είχε τηλεφωνήσει στην άλλη οικιακή βοηθό: «Εκείνη τη μέρα τηλεφώνησα 3 φορές στη Βέρα και της έστειλα και μήνυμα "Είσαι καλά; Τηλεφώνησέ μου όταν ευκαιρήσεις”».
Ο δράστης του άγριου φονικού μέσα στη βίλα της οικογένειας Σαββόπουλου στην Ουάσιγκτον συνελήφθη χάρη στα στοιχεία που βρήκαν οι αρχές παρά το γεγονός ότι έβαλε φωτιά στο κτίριο. Οι αρχές τον εντόπισαν κυρίως από το γενετικό του υλικό πάνω σε κομμάτια πίτσας που είχε παραγγείλει πριν προβεί στην αποτρόπαιη πράξη του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top