ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: 7χρονος δάγκωσε το πέος συμμαθητή του- Μπορεί να μείνει στείρος!

Kαυγάδισαν όταν περίμεναν το σχολικό λεωφορείο

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: 7χρονος δάγκωσε το πέος συμμαθητή του- Μπορεί να μείνει στείρος!

​Ένα 7χρονο αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς, μετά από καυγά στο σχολείο, ένας συμμαθητής του δάγκωσε και τραυμάτισε σοβαρά το πέος του! Δεν αποκλείεται μάλιστα, από αυτήν την επίθεση να μην μπορεί τελικά να τεκνοποιήσει.

Σύμφωνα με τον 7χρονο τραυματία, ο ίδιος περίμενε το σχολικό λεωφορείο στην επαρχία Άνχουϊ της Κίνας, όταν είδε έναν άλλο 7χρονο να τσακώνεται με μια συμμαθήτριά του. Ο 7χρονος τότε επενέβη για να υπερασπιστεί το κορίτσι, με αποτέλεσμα ο άλλος 7χρονος να κάνει αυτή την πρωτοφανή επίθεση!

Την ίδια ώρα, γονιός που περίμενε να παραλάβει το παιδί του, είπε πως είδε τον 7χρονο να δαγκώνει τα γεννητικά όργανα του παιδιού, πάνω από το παντελόνι, ενώ η δασκάλα που θα έπρεπε να τ��υς επιβλέπει, εκείνη την ώρα είχε αποσπαστεί από το κινητό της.

Ωστόσο, εκπαιδευτικός του σχολείου, επεσήμανε ότι η δασκάλα δεν είδε το περιστατικό γιατί εκείνη την ώρα ασχολείτο με τους άλλους μαθητές, και πως το σχολείο διεξάγει έρευνα, για την αιτία της επίθεσης.

Η αγωνία των δικών του βέβαια τώρα είναι αν το παιδί θα μπορέσει να τεκνοποιήσει στο μέλλον, αφού οι γιατροί δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top