Ιερέας-"προφήτης" μιλά ��ια τη συντέλεια του κόσμου

Ανάγκασε την NASA να εκδώσει ανακοίνωση

Ιερέας-"προφήτη��" μιλά για τη συντέλεια του κόσμου

Μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο τμήμα του θα καταστραφεί από την πρόσκρουσή του με ένα γιγάντιο αστεροειδή.

Έτσι υποστηρίζει ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης, Εφρέν Ροντίργκεζ.

Όπως ισχυρίζεται, έλαβε μήνυμα από τον ίδιο τον Θεό, ο οποίος του έδωσε και τις ακριβείς συντεταγμένες της πρόσκρουσης. Σεισμοί και τσουνάμι θα αφανίσουν κάθε είδος ζωής. Σύμφωνα με τον Ροντρίγκεζ, η πρόσκρουση θα καταστρέψ��ι την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, του Μεξικού και της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Παρά την έλλειψη στοιχείων που να μπορούν να στηρίξουν την άποψη του αυτοαποκαλούμενου «προφήτη», η θεωρία του διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο, αναγκάζοντας ακόμη και τη NASA να εκδώσει ανακοίνωση. «Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κανένα μεγάλο αντικείμενο δεν ενδέχεται να χτυπήσει τη Γη εντός των επόμενων αρκετών εκατοντάδων ετών» αναφερόταν.

Η ανακοίνωση όμως δεν έμελλε να βάλει τέλος στα σενάρια.

«Οι επιστήμονες της NASA είπαν ότι λέω ψέματα . Απάντησα λοιπόν σε εκείνον που μου τηλεφώνησε πως εκείνοι πρόκειται να διαψευσθούν.» δήλωσε ο Εφρέν Ροντίργκεζ.

Σύμφωνα με το καταστροφολογικό αυτό σενάριο, οι κυβερνήσεις των ισχυρών κρατών, είναι οι μόνες που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί, ωστόσο κρατούν την πληροφορία μυστική για να αποτρέψουν μαζικό πανικό και να επιτρέψουν στους πλούσιους και διάσημους να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top