O Ερντογάν λέει ότι έχτισε το προεδρικό παλάτι λόγω… κατσαρίδων!

Κρίσιμες βουλευτικές εκλογές σήμερα στην Τουρκία

O Ερντογάν λέει ότι έχτισε το προεδρικό παλάτι λόγω… κατσαρίδων!

Την απόφασή του για την ανέγερση του νέου υπερπολυτελούς προεδρικού μεγάρου υπερασπίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ακόμη μία φορα. Μόνο που αυτή ήταν και η… καλύτερη!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στα δίκτυα A Haber και ATV, ο Tούρκος πρόεδρος είπε ότι «αναγκάστηκε» να οδηγηθεί σε αυτή τη λύση λόγω κατσαρίδων!

«Οι τουαλέτες του πρωθυπουργικού γραφείου ήταν γεμάτες με κατσαρίδες. Αρμόζει ένα τέτοιο γραφείο στον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας; Δεν τίθεται θέμα σπατάλης όταν πρόκειται για εκπροσώπηση» τόνισε ο Ερντογάν, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το νέο προεδρικό μέγαρο 200.000 τ.μ. και 1.150 δωματίων, συνολικού κόστους 490 εκ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν μετακόμισε στο νέο παλάτι τον Αύγουστο, όταν εξελέγη πρόεδρο και το παλαιό προεδρικό μέγαρο παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό για να μην έχει πρόβλημα… με τις κατσαρίδες.

Οι σημερινές βουλευτικές εκλογές, πάντως, στην Τουρκία ενδέχεται να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα στον Ερντογάν αφού θεωρείται πολύ πιθανόν το κυβερνών κόμμα να μη συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top